sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viittä vaille vuotias

Tänään olisi Rokilla yksitoista kuukautta täynnä. Nyt ei ole pennun koossa tapahtunut mitään muutoksia viimeiseen pariin kolmeen kuukauteen. 18 kiloa näyttäisi olevan painoa epätarkalla sylipunnituksella.

Eilen käytiin Viihdekeskuksella temmeltämässä Riikan ja kelpie-tyttö Riehan kanssa. Riehalla on ollut varpaan murtuman takia pari kuukautta liikuntarajoitteita ja nyt pitkästä aikaa pennut pääsivät rallaamaan, kun Rieha on saanut luvan jälleen juosta! Rokista kyllä huomasi, että on ollut pari hiljaisempaa päivää treenaamisen ja lenkkeilyn kannalta. Se veti hulluna rinkiä alkuunsa, ihan sama, juoksiko Rieha matkassa vai ei. Hyvin ne leikkivät myös yhdessä, vetoleikkiäkin saivat aikaan juoksemisen lisäksi. Harmillisen paljon Rokin piti yrittää Riehan selkään, kyllä poikaa vähän hormoonit vie... Onneksi narulelun perässä juokseminen on jylpyttämistä vielä hauskempaa, joten jäpityspuuhat sai keskeytettyä heittämällä lelua.

Seuraavat kuvat eiliseltä Riikka Närän käsialaa:

11-kuisen posetukset





Rallia Riehan kanssa

Paimenlasten kohtaaminen - oisko Riehalla pikkuisen taipumusta?

Vetoleikkiä kahdella koiralla

Saihan ne tyylikkäästikin samaan kuvaan, tosin hajuraon kanssa


Agilityt meni kivasti tiistaina. Puomia ei tehty, mutta A tuli uutena. Ei ollut mitään uskaltamisongelmia. Tehtiin ihan ratakin, Roki seurasi ohjausta, ainoastaan putken herra halusi tehdä kahdesti, siihenkin syynä kyllä minä, koska seisoin putken pään edessä, kun Roki sieltä oli tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti