sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Forssan näyttelyssä opittiin uutta

Aamusella startattiin kukonlaulua ennen Forssan suuntaan kaikkien ryhmien näyttelyyn. Huonosta ennusteesta huolimatta vettä ei onneksi saatu niskaan päivän aikana. Kehän laidalla tavattiin myös Tiia ja Riitti sekä Heidi ja Marneus, oli hauska nähdä! Urosten kehässä oli pääosin avoimen luokan koiria, kymmenisen kappaletta! Kiinnostava ja monenkirjava otos bordercollieita oli nähtävillä. Tuomari arvosteli tahdilla ja jakoi ERIä monenlaisille koirille. Vastapainoksi tosin SA:n sai vain yksi uros, joten sinällään linja sekin.

Olin aika toiveikas ERIn suhteen, mutta EH sieltä meille jaettiin. Roki toimi kehässä varmasti, hyvällä ilmeellä, liikkui hyvin (paitsi häntä pystyssä) ja seisominen oli erinomainen, vain Noora saa tuon irti Rokista :). Tuomari kuitenkin rokotti puuttuvista hampaista?! Siis mitä, nyt on jäänyt koko Rokin taustaryhmältä, eläinlääkäriltä ja kaikilta muilta näyttelytuomareilta kyseinen asia huomaamatta. Verrattiin kuitenkin Rokin kalustoa Riitin ja Piikan hampaisiin ja paikkansahan se piti. Alakulmureitten perässä pitäisi olla kaksi pientä hammasta ja molemmin puolin on vain yhdet. Todella yllättävä havainto, mutta mitään sieltä ei siis ole irronnut, koska ei sinne ihan varmasti ole koskaan toisia kasvanutkaan. Käsittääkseni tämä ei kuitenkaan mitenkään erityisen harvinaista ole eikä koiralle haitaksi.

Tuomarina oli slovenialainen Stefan Sinko, joka pohdiskeli Rokista näin: "3 years. Good head type, in underjaw 2xP2 is missing. Nice underline, good upperline. Good in coat. Tail carriage a bit too gayly."

Aika hupaisa tapa ilmaista korkea hännänkanto :D. Tällaista siis tänään Rokille, jotenkin tuo hammasjuttu vähän harmitti, koska Roki oli muutoin ihan mukavasti edukseen avoimen urosten porukassa.

Piika jatkoi voittokulkuaan hienosti! Tytskä oli JUN-ERI1 SA PN1 SERT ja VSP. Ei huono.

Tässä vielä pari posea päivältä. Riitti ja Roki vai ehkä sittenkin Roki ja Riitti?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti