lauantai 10. heinäkuuta 2010

Rokin kivinen tie



Täytyypä nyt yrittää itsekin. Eli tästä alkaa bordercollie Rokin blogi.

Vuohitallin Kivinen Tie eli Roki tuli meille kolme viikkoa sitten, poju on nyt siis 10,5 viikkoa vanha. Koiran ottaminen oli pitkällisen harkinnan tulos, samoin rotu. Nyt toiveissamme on saada Rokista ensinnäkin mainio ja rakas perheenjäsen, ja toisekseen kenties kaveri uusiin harrastuksiin. Tottelevaisuuspuuhat tulevat varmasti ensimmäisenä ajankohtaiseksi ja harrastuksenakin kiinnostaa. Rokin nenä näyttäisi myös toimivan erinomaisesti ja poju onkin innokas kirsunkäyttäjä, joten jälkeä kokeillaan myös varmasti. Me ollaan ihan nyypiöitä koiraharrastusten saralla, joten yhtä innolla ja kohti tuntematonta suunnistetaan kuin Rokikin.

Pentu on elämänriemua, uteliaisuutta, sosiaalisuutta, riehumista ja puruvimmaa pursuava pikkupoika, joka myös nukkuu yhtä antaumuksella kuin paneutuu maailman ihmettelyyn. Se on juuri niin rohkea ja aktiivinen pentu kuin toivoimmekin.

Haastetta yhteisen elämän alkuun tuo remontti- ja muuttoruljanssi, jota nyt on tehty puolitoista viikkoa. Ensi viikolla pitäisi katon pään päällä vaihtua lopullisesti. Toisaalta pentu on tosi hyvin sopeutunut molempiin koteihin eikä ihmettele ollenkaan uusia paikkoja tai tilanteita. Hyvä pennunottoajankohta kesä meille kuitenkin, lomaa on vielä pitkästi jäljellä! Täytyy nyt vaan muistaa totuttaa Rokia myös yksinoloon. Tänään jätettiinkin koira melkein kahdeksi tunniksi, nukkumaan jäi ja ilmeisesti kuorsasi kotiintuloon asti.

Päivittelyä seuraa innon mukaan, alkuunpääsy oli nyt tärkeintä! Seuraavassa kuvassa Roki Kimma-siskon seurassa muutama päivä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti