keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Puolen vuoden rajapyykki

Rokilla on tänään puolivuotissynttärit! Onnea myös Kimma-siskolle. Synttäreitä ei tosin ole juhlittu hulppeissa merkeissä, koska pitkät työpäivät oli isäntäväellä. Pakastimesta kaivetulla hirvenluulla Roki kuitenkin vähän juhlisti arkeaan. Uusi panta ja valjaat on hankinnassa, joten olkoot siinä sitten lahjaa.

Roki pisteli tänään päivällä kongin päreiksi. En uskonut, että senkin voi purra halki. Ei tuolle kersalle voi jättää mitään leluja päiväksi, koska se hajottaa ja syö kaiken. Matto ja vilttikin varmaan lattialta kohta lähtee, koska niihinkin on alkanut ilmestyä reikiä. Herralla ei sitten enää ole varmaan petiä ollenkaan.. Banaanilaatikon raato joutui jo pari viikkoa sitten lopullisesti roskiin, aiemmin sitä oli heitetty pois pieninä palasina.

Roki painaa nyt 15 kiloa ja on noin suunnilleen 51 senttiä korkea. Ensi viikolla pentu lähtee luuston välikuviin. Ihan on kiinnostavaa tietää, missä mennään. Varmaan vähän osviittaa saa luuston tulevasta rakenteesta.

Tässä muutama postailu synttäreiden kunniaksi.

Roki opettelee 'kurre'-käskyä. (Mua kiellettiin opettamasta tämä koiralle ja heti piti alkaa testaamaan. Kuvassa Villen käsi.)


Roki seisoo, melko nätisti


Ja makaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti