sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hyvää pääsiäistä!

Pörheä on peräpeili. Turkki Rokilla on aika muhkea ja komea!


Tulipa miniloma tarpeeseen! Mitään ihmeitä ei olla puuhailtu, mutta jopa pihan siivous ja haravointi oli jotenkin rentouttavaa ja kivaa! Grillikausikin avattiin eilen.

Roksulla on ollut sikäli puuhakkaita päiviä, että päiväunia ei juuri ole ehtinyt ottaa. Tietty kun ollaan tässä kotosalla ja pientä puuhaa riittää.

Viime keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa koirauimalalla Tiituspohjassa. Se liikuntamuoto tosiaan sopii Rokille! Uinti on kivan ja taloudellisen rauhallista, Roki menee veteen mielellään, ei tarvitse kiskoa. Roki myös jaksoi hyvin, puoleen tuntiin mahtui aika monta kierrosta allasta ympäri. Heitettiin altaassa myös palloa sille, hienosti lähti itsenäisesti noutamaan.

Eilen lenkkeiltiin Hiihtomaahan bc-tytteli Ainon seurassa. Aino on 5 kuukautta, mutta melko kookas ikäisekseen ja oikein reipas leikkikaveri Rokille. Jopa siinä määrin, että Aino kyllä määräsi tahdin. Harvemmin on päässyt missään seurassa sanomaan, että Rokihan vaikuttaa melko rauhalliselta. Aino kohteli Rokia kuten Kimma aikoinaan, roikkui kaulurissa ja selätti. :) Aika rapaisia kuviakin saatiin reissusta aikaan.

Aino liekeissä mutalammikossa!

Aino myllytti Rokia



Rokilla taitaa vielä jokin ihottuman tapainen vaivata. Kivekset punottaa ja iho hiukan hilseilee. Samoin kyynärpäästä on lähtenyt karvat ja iho punertaa. Tänään lenkkeiltiin pari tuntia Saviolla ja harkittiin kauluria muutamaksi päiväksi, kivesten nuoleminen on voinut jäädä tavaksi ja sikäli pahentaa ihottumaoireita. Kauluri unohtui ottaa lainaan, joten täytyy harkita tiistaina oman hankkimista.

Kun remppamiehet purkivat kylppärin kattoa, Roki purki yläkerran portaita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti