lauantai 22. joulukuuta 2012

Lomalla

Vihdoinkin loma! Valitettavasti vain puolitoista viikkoa, mutta loma joka tapauksessa. Tällä viikolla on ollut aivan mahtava talvikeli, lunta on reippaasti ja puut huurteessa. Tosin pakkastakin on varsin runsaasti ja ilmeisesti nyt jouluksi vielä kiristyy. Rokia se ei jarruta, kylmä ei edelleenkään arista sitä yhtään.

Tiistaina käytiin taas uimassa. Roki käytti oman varttinsa varsin tehokkaasti, uimalla altaassa kolme kertaa kuusi kierrosta hyvin lyhyillä palautuksilla. Tosi hyvin se jaksaa, loppua kohti vähän hyytyi, muttei alkanut takapää juurikaan edes painumaan. Roki siis polskuttaa edelleen itselleen ominaisella kelluttelutyylillä, mutta Ansku on kyllä saanut siitä myös vauhtia irti lelun avulla. Uiminen ei mielestäni ole mitenkään näkynyt Rokin liikkeissä tai jaksamisessa seuraavana päivänä eikä edes uinnin jälkeisenä iltana ole juuri uuvuttanut. Joko olen puusilmä tai sitten Rokilla on jonkilainen uintikunto kehkeytynyt viime kesän vepeharrastuksen aikana. Tai molemmat.

Roki sai etujoululahjaksi uuden hihnan, Hurtan heijastinsellaisen. En ole saanut heijastinliivin hankintaa aikomusta pidemmälle, mutta vaikuttaisi tuo hihna todella heijastavalta ja toimivalta ratkaisulta.

Tokoa pidetään yllä temppuilemalla sisällä ja lenkkien yhteydessä. Hihnaohitukset tuottavat lenkeillä edelleenkin tuskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti