torstai 21. lokakuuta 2010

Ulkoilupäivä

Ihana rentouttava syysloman vietto jatkuu! Oikeasti tosi hyvä, ettei suunniteltu tähän mitään reissua, juuri sopivaa lomailua tähän saumaan olla vaan kotona, riehua koiran kanssa ja käydä tapamaamassa ystäviä. Aamupäivällä heitettiin Sippulanniemen luontopolku ympäri, koira riekkui omiaan, kun vastaantulijoita ei juuri ollut.

Äsken oltiin toista tuntia Palokassa Rokin kanssa, käytiin treffaamassa australiankelpie Riehaa, 17-viikoista tyttöstä. Meno oli oikein reipasta ja kokoerosta huolimatta sekä paini että muu riehuminen sujui oikein mallikkaasti. Pari kertaa Rieha pyörähti Rokin jaloissa, mutta pääsääntöisesti Rieha oli juuri sen verran ketterämpi Rokia, että kovia mällejä ei tullut. Ikinä ei ole Roki noin kurainen ollut. Suoraan painuttiinkin kotona suihkuun. Varsin nöyränä Roki kestää nuo pesuoperaatiot, alistuu kohtaloonsa pikkuisen vinkuen. Pesin pennun ihan shampoon kanssa ja nyt se nukkuu rankan päivän päälle.

Ketutuksen maksimointia autojen kanssa. Kymppivee Almera on pohjasta laho, vietiin sitä katsastusta varten jarruremppaan - jarruissa ei ollutkaan vikaa, mutta tuomio alustalle oli tyly, 800 euron hitsausurakka. No, tämä hyväksyttiin ja aiotaan amikselta kysyä, tekisivätkö halvemmalla. Mutta nyt sitten hajosi kytkin tuosta uudesta pelistä, tänä syksynä mulle työmatkoja varten hommatusta Golfista ja laskua on kait tulossa tuplana tuohon toiseen autoon verrattuna... Hohhoijaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti