maanantai 20. joulukuuta 2010

Lomaa odotellessa
Tässä on enää yksi päivä jäljellä joululomaan! Pitkä loma ei valitettavasti ole, palaan ruotuun jo heti uuden vuoden jälkeen maanantaina. Ville taas aloitti jo lauantaina ja lomailee vielä viikon mun palattua jo töihin. Mutta onpahan kumminkin ja tarpeeseen tulee.

Tänään Ville kävi hakemassa Rokin kanssa minut töistä :). Hauskaa, kun tuo matka on kuitenkin sen puoleen pitkä, ettei muuten varmasti tulisi käyneeksi. Roki matkasi siis yhteensä noin kolme tuntia autossa. Ei edelleenkään mitään ropleemaa autoilun kanssa. Ainut omituinen asia oli vaan autonpesu, jossa käytiin Jari-Pekassa. Ensin Roki seuraili peräosastolta ihan rauhallisena ja vaan tosi kiinnostuneena. Harjat kuitenkin vähän jännitti ja niiden takia piti ihan pikkuisen vinkua ja yrittää kavuta peräpenkille suojusritilän yli. Nopeasti Roki kuitenkin rauhoittuu eikä jää mitenkään hermostuneeksi.

Tottelevaisuuskurssi siirtyi viime viikolla parilla päivällä pakkasten takia. Tunti sujui kuitenkin treenin vähyyteen nähden tosi hyvin. Siitä se yleensä onkin kiinni, jaksaako Roki keskittyä vai ei. Oikeastaan silläkään ei ole niin paljon väliä, osataanko tai onnistuuko liikkeet. Torstaina keskittyminen oli tosi hyvä ja varsinkin noutokapulaan saatiin hyviä ja toimivia neuvoja. Roki kantaa ja luovuttaa nätisti, istumista liikkumisen jälkeen kapula suussa pitäisi nyt seuraavaksi harjoitella.

Seuraaminenkin oli parempaa kuin viimeksi, oisikohan Rokilla oikeasti viime kerralla ollut selkä jumissa tai jtkn, kulki silloin kumman kaukana minusta. Täyskäännöksiä tehdään läksynä (aika karseita ne on, ja pitäisi ylipäätään tossa seuraamisessa tehdä vain ihan pieniä pätkiä ja tosi harvoin mitään pitempää siirtymistä). Paikallaolo on parantunut aivan hurjasti, sekä istuen että makuulla ja pystyn Rokin myös jättämään ja kulkemaan lähistöllä ympäriinsä. Kaukot istumaan ja maahan onnistuvat oikein hienosti ainakin kolmesta metristä... Siitä se lähtee! Seisomista ressu ei oikein tajua, todnäk todella sekavan ja monipuolisen käskytyksen takia (kiitti vaan ihan itselle siitä).

Tässä vielä joulukuusimetsästä Luhangasta viikonlopulta pari otosta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti