lauantai 15. syyskuuta 2012

Luonnetesti

Maaningan reissu on heitetty ja luonnetesti on nähty. Hyvinhän se läpi meni, oli tosi mielenkiintoinen kokemus. Vähän jännittikin, mutta siis yllättävän vähän ja vasta juuri ennen testiä. Hirmu tyytyväinen olen Rokiin, kyllä se on aika hieno koira. Kuormittui kyllä, mutta palautui nopeasti noin kaiken kaikkiaan. Taisteluhalu ja leluun pureminen on tuomarin sanoin Rokin kantava vahvuus. Koevaiheista kelkka oli haastavin osa-alue.

Tuomareina olivat Jorma Kerkkä ja Leena Berg. Mukana oli myös tuomariharjoittelija joka ohjeisti meitä kokeen aikana. En kirjoita tähän tarkempaa kuvausta osa-alueiden sujumisesta tai tuomareiden kommenteista, koska Tiina kuvasi koko kokeen ja linkitän sen tähän mukaan heti, kun video on verkossa. Siinä näkyy koko koe ja lisäksi tuomarien palaute.

Pimeä huone ei näy tietenkään videolla, joten siitä sen verran, että sujui varsin hyvin ja Roki liikkui reippaasti huoneissa. Se kävi haistelemassa sisälläolleet tuomarit ja tuli lähellekin minua, mutta kävi vielä pyörähtämässä uudestaan edellisessä huoneessa. Sitten kuitenkin tuli suoraan vähän johonkin laatikkoon törmäten mun luokse ilman mitään kutsuääniä.

Video luonnetesti


Tässäpä siis tulokset kokonaisuudessaan.

Luonnetesti +170 pistettä, laukausvarma

Toimintakyky: +1 Kohtuullinen
Terävyys: +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +1 Pieni
Taisteluhalu: +2 Kohtuullinen
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Temperamentti: +3 Vilkas
Kovuus: +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

Laukauspelottomuus: +++ Laukausvarma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti