sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi 2011

Uuden vuoden juhlinnasta selvittiin hienosti. Paukut ja välähdykset eivät häirinneet Rokia tippaakaan, ei noteerannut raketteja oikeastaan ollenkaan. Meillä oli vieraita iltaa viettämässä ja Roki keskittyi söpöilemään vuoronperään kaikkien kainalossa. Tosi nätisti käyttäytyi koko illan ajan, ei ihan hillitöntä riehumista enää.

Aattoaamuna käytiin väsyttämässä koiria isommalla porukalla Alvajärven jäällä. Mukana oli Riikka Riehan ja Viiman kanssa, sekä Satu ja Naava-snautserityttö. Roki keskittyi entisenlaisesti rallaamaan Riehan kanssa, ja kyllä ne juoksivatkin! Lunta oli edellisenä yönä tullut paljon lisää ja kyllä tuo lenkki varmasti pentujen voimille otti. Roki sai poikkeuksellisen hyvin Riehaa nyt kiinni, kun tyttösellä on lyhyemmät kintut, normaalistihan Rieha painelee Rokia lujempaa. Pikkaisen alistustarvetta Rokilla oli nuorempaa kohtaan ja meinasi aina kiinni saatuaan ryhtyä jylpyttämään... Uudesta kaverista, Naavasta, Roki ei juurikaan tällä lenkillä piitannut. Uskon kuitenkin, että tulisivat kivasti juttuun ja leikkikin toimisi, jos ei olisi muita koiria matkassa. Tässä muutama Satun ottama kuva uudenvuodenaaton luminaamoista:




Rieha ja Naava


Melkein koko porukka kasassa


Ihana pusukone Rieha isoine korvineen


Aika kivasti on ehditty myös treenailla lomapäivinä. Noutoa ollaan harjoiteltu edelleen järjestelmällisesti ja alkaa sujua jo tosi nätisti. Vielä kun jaksaisi Roki pysyä paikallaan perusasennossa kapulan heiton ajan, työn alla tämäkin. Tänään askarreltiin vähän sisällä, kontaktiharjoitukset ollaan otettu takaisin ohjelmaan, kun seuraamisessa Roki kyttää aina vain kättä, jossa tietää namin olevan. Muutamana päivänä olen nyt palkannut katsekontaktin ottamisesta erilaisissa harjoituksissa ja nyt tehtiin sisällä myös seuraamista, ihan yksittäisiä askelia vain, perusasennosta perusasentoon ja poju napotti nyt kyllä tosi nätisti silmiin.

Huvikseen treenattiin myös erikoisten esineiden ottamista, kanniskelua ja tuomista käteen. Tulitikkuaski, pieni avaimenperä, pullasuti ja kaukosäädin kelpasivat mainiosti ja Roki toi tosi nätisti. Palkkaus narunvedolla. Lusikkaa Roki ei suostunut kantamaan, otti pari kertaa suuhun kyllä, mutta sylki pois. Oli varmaan eka metalliesine ja sen takia outo. Kännykkän Roki toi myös, mutta soiva puhelin oli vähän omituinen :). Tästä kuitenkin treeni alkaa, jos se joskus toisi puhelimen sen soidessa! Kyllä se nytkin pari kertaa suostui kantamaan soivaa kännyä, mutta ihan ei vielä homma mennyt jakeluun (otin kyllä värinän pois päältä, se olisi varmaan ollut jo ihan liian paha).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti