lauantai 2. huhtikuuta 2011

Tiskirättiharjoitukset

Me ollaan nyt treenailtu kosketusalustaa Rokin kanssa. En edes tiedä, mihin kaikkeen sitä voi hyödyntää, mutta ilmeisesti nyt ainakin niitä aksan kontaktipintoja varten. Käsittääkseni tuo konsti tulee olemaan kätevä myös toko-jutuissa, mutta kaikki aikanaan, kun emäntä ensin itse viisastuu.

Otin siis kivan tiskirätin tekstillä ´Hyvin pyyhkii´ käyttöön kosketusalustaksi. Rokihan mieluiten retuuttaisi sitä, mutta on myös tajunnut tempun, jolla namin saa. Eli kun Anne sanoo KOSKE, pennun pitää heittäytyä puolen metrin korkeudelta kummatkin etukäpälät rättiin paiskaten makuulle. Tämä siis tapahtuu, vaikka rätti vietäisiin kauemmaksikin, kova vauhti, ja korkealta paiskautuminen alustalle. Ja jee, se on kivaa! Ainut vaan, että tämä rauhallinen ja hillitty pikku harjoitus nostaa pentumme kierroksia niin valtavasti, ettei se kykene olemaan karjumatta samalla, kun saa lätkäistä tassunsa rättiin.

Noniin, ehkä siitä siis jonain päivänä on hyötyä...

Nyt on kevään suunnitelmat koiraurheilun saralla hiukan selvinneet. Äänekoskelle lähdetään ryhmänäyttelyyn 14.5. ja Varkaudessa olisi kaikkien rotujen näyttely 28.5. Ainakin yksi mätsäri aikatauluun sopi myös.

Training tracksin toko-kurssi aloitetaan ensi viikolla. Agilityä on jäljellä kaksi tai kolme kertaa enää, saas nähdä, missä muodossa sitä jatketaan. JATille tekisi mieli pyrkiä, mutten ole vielä selvitellyt, onko mitään mahkuja päästä enää tänä keväänä/kesänä ryhmiin mukaan. Täysin auki on, päästäisiinkö treenailemaan myös palveluslajeja, jälkeen tekisi mieli saada lisäoppia. Löytyyhän Jykylästä toki senkin sortin seura. Täytyy suunnitella, kun lomaankin enää on yhdeksän viikkoa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti