perjantai 30. syyskuuta 2011

Loppukoe

Loppukoe jälkikurssilta suoritettu. Harmi kyllä jostain syystä kepit eivät nousseet tällä kertaa. Jäljellä pysyttiin hienosti, ainakin kouluttajan mukaan, kun hän kuvasi ajamaansa reittiä. Vain yhden kepin Roki nosti itse, sitä edellisen poimin minä. Työ oli kuitenkin Rokilta normaalia rauhallisempaa ja tosi tarkkaa. En tiedä, miksi kepit eivät nousseet, ehkä en ollut itse tarpeeksi tarkka ja luotin jo siihen, että Roki ilmaisee selvemmin palikat. Toinen voisi olla, etten leikittänyt narulla Rokia yhtään etukäteen, enkä myöskään vilautellut keppejä. Jos se jotenkin orientoitui pelkkään jälkeen. Tuulistakin oli, ehkä se meni vähän sivussa jäljestä?

Jossitella voi, mutta ei tällä oikeasti ollut enää mitään merkitystä. Tuo kurssi on saanut meidät tekemään tosissaan töitä ja kehitystä on tullut huikeasti. Myös minun oma luotto Rokiin on parantunut todella paljon. Ja johan nämä meidän viimeaikaiset treenit ovat näyttäneet, että varmuus hommassa on hyvä ja kepit sujuvat kyllä mainiosti. Joku vaan vähän vippasi tänään.

Tästä on hyvä jatkaa, aika sopivalta lajilta tuntuu sekä koiralle että minulle! Ja jostain syystä olen ihan hurahtanut ryysimään paskaisissa vaatteissa pitkin umpipöpelikköjä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti