sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Loman loppu

Tänään meinasi olla vaivalloista löytää treeniseuraa sunnuntaitokoihin. Kaikilla kimppatreeniläisillä oli muita menoja. Lähdettiin sitten Rokin kanssa kaksin Halssilan kentälle touhuamaan. Ehdittiin käydä oikeastaan kaikki liikkeet läpi ja koira tuntui olevan hyvin kuulolla ja käsissä. Uskaltaisiko kehaista, että vallan paljon parempi kuin viikko sitten. Lopputreeniksi saatiin kuin saatiinkin seuraa Satusta ja Naavasta. Tehtiinkin heti niin, että Satu liikkuroi meille kaikki koeliikkeet kahdessa erässä, palkkasin siis välissä. Päätin vielä palkkauksen osalta tehdä niin, että mennään suoritusalueelta syrjään ennen kuin leikitän, jotta tulee vähän koefiilistä touhuun.

Ensin hihnaseuruu, liikkeestä maahan ja luoksari. Enää ei ihan alun intensiteetillä pitänyt kontaktia, mutta varsin mukavaa menoa silti. Maahanmeno oli terävöitynyt viikontakaisesta, harjoituksista on ollut hyötyä (esim. pujottelua ja maahan, kurre ja maahan, kieri ja maahan :D, temput auttavat!). Luoksarin eteenistuminen jäi aavistuksen kauaksi. Sitten leikit ja loput liikkeet seuraavassa satsissa. Seuraaminen edellistä parempaa. Seisomisen stoppi oli ihan jees, ei ylimääräisiä askelia. Hypyssä pieni liikahdus, kun tulin viereen. Joka tapauksessa ykköstuloksen tasoa. Noin kun menisi kokeessakin...

Naava tokotteli myös ja tehtiin paikkamakuu yhdessä. Sitten lähdettiin vielä lenkille Aittovuoreen, Rokikin oli tällä kertaa vähän enemmän innokas rallattelemaan Naavan kanssa. Alun kaverikuva on Aittovuoren luontopolun varrelta.


Lomalla ehdittiin torstaina heittää syysretki Leivonmäen kansallispuistoon. Siellä on kyllä kivat reitit, suosittelen, mukavaa kangasmetsää, harjua ja suota pitkoksilla kuljettavaksi. Ainut miinus tihkusateen lisäksi menee omaan piikkiin - makkarat retkeltä unohtuivat autoon :(.

Perjantainakin tokoiltiin, sillä kertaa Valorinteellä Hannan ja bc-tyttöjen sekä Anskun ja Pipsa bc:n kanssa. Pipsasta ja Anskusta saadaan seuraa myös ensi viikonlopun tokokokeessa. Ihan kohtis treeni taisi olla sekin, päälle lähdettiin vielä Rokin kanssa Suolahteen käymään. Kovasti yritti perrotyttö Luna Rokia leikittää anoppilan pihassa. Rokia ei vaan nuo pennut niin kauheasti jaksa kiinnostaa, kai se pari kierrosta Lunan kanssa pinkoi.

Huomenna töihin taas. Ja Roki illalla hierojalle.

1 kommentti: