lauantai 9. maaliskuuta 2013

Aurinkoisia päiviä

Ihania kevättalven päiviä on auringonpaisteessa vietetty. Tuuli on välillä ollut aika kovaa ja luntakin tullut, mutta viikonloppua kohti sää muuttui hienoksi. Torstaista asti ollaan oltu Rokin kanssa kaksistaan Villen ollessa hiihtelemässä pohjoisessa. Kohtalaisesti on tullut lenkkeiltyä, meinaa äkikseltään olla itsekseen jopa väsyttävää :D. Torstaina oli kylläkin tynkälenkkien päivä, koska vanhempainilta teki itselleni päivästä aika tukkoisen. Onneksi ehdin Rokia käytellä metsässä ennen iltaosuutta.

Eilen päästiin lenkille Annen, Ainon ja Santun kanssa. Roki oli jälleen porukassa vähän kolmantena pyöränä, mutta se on vallan tyypillistä Roksulle, joka on tuossa laumassa kuitenkin vieras. Ja muutenkin, kaksistaan toisen koiran kanssa Roki hallitsee tilanteen, mutta jos lauma on isompi, Roki jää sivustakatsojaksi, vaikka sitä selkeästi muiden puuhat myös kiinnostaa. Katsotaas jos huomenna saataisiin lenkkiseuraa rhodesiankoira Fridasta, joka olisikin uusi tuttavuus Rokille, minäkään en ole sitä tavannut suunnilleen vuoteen ja viimeksi se olikin vielä ihan pikkupentu.

Tänään tehtiin varsin pitkä metsälenksu aamupäivällä. Puolenpäivän jälkeen Roki kävi uimassa KoiraSportin ryhmäuinnilla. Ansku uitti altaasta ja totesi, että siitä tulikin Rokille spa-lilluttelukerta. Rokihan ei liiemmin uintiin vauhtia ota, ellei sitä innosta ja motivoi, mikä onnistuu altaan ulkopuolelta paremmin. Loppuun noutoja damilla. Väsyksissä Roki on kuitenkin nyt illan ollut, käytiin vielä äitiäni moikkaamassa ja sen jälkeen Roki paneutui pari tuntia luun syöntiin. Luita ei olekaan tullut pitkään aikaan annettua ja nyt koira kävi lähes maanisesti luun kimppuun, vetäisi välillä väärään kurkkuun ja yökkikin välissä, mutta meno jatkui niin kauan kun luusta lihoja irtosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti