sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Retkeilyä kevätauringossa

Nyt oli kyllä aivan mahtavien kevätsäiden viikonloppu tai oikeastaan melkein koko viikko. Parina päivänä viikolla tuli lunta kunnolla, mutta muuten on nautittu kirpeistä pakkasöistä ja upean aurinkoisista päivistä, jolloin jo ilmakin lämpiää keväisesti. Tässä postauksessa puhuvat kuvat puolestaan, pakko sanoa, että jos on koira nauttinut niin on kyllä emäntäkin!

Viikko sitten lenkkeiltiin Annen seurueen kanssa ja toisena päivänä Teijan ja Fridan kanssa. Frida on rhodesiankoira, reilun vuoden ikäinen narttu ja pitkän ja hartaan suunnittelun päätteeksi vihdoin päästiin myös lenkille. Fridalla oli sen verran paljon vauhtia ja massaa, että Roki pian totesi parhaaksi vain leikkiä miälenvikaisesti Fridan kanssa ja unohti kosioyritykset. Sitä Roki ei kylläkään aivan tajunnut, että tämän kaverin kanssa ei kannata leikkiä ota kiinni jos saat -leikkiä, koska sehän ottaa kiinni ja taklaa. Kyllähän Roki muutaman otteeseen pyöri pitkin lumista jään pintaa, mutta ei tuntunut herraa hätkäyttävän ja paininnuju Fridan kanssa oli mainiota katseltavaa. Ehkä saan Rokista ja Fridastakin tänne kuvan, nyt taitavat olla puhelimessa ainoat kuvat tuolta päivältä.

Eilinen päivä kului kokonaan Leppäveden jäällä. Jo aamupäivällä lähdettiin Saviolta Birgitan ja Tiinan kanssa liikkeelle, talsittiin pitkin jäätä lopulta lähes Leppäveden sillalle asti, josta saatiin kyyti pois. Välissä toki pysähdyttiin syömään evästä, grillaamaan makkaraa ja kaakaota juomaan. Oli ihan huippupäivä ja melkein kuusi tuntia oltiin liikkeellä ja kilometrejä taittui noin kymmenen. Koirat tietty pinkoivat moninkertaisesti sen ja Roki oli kyllä illalla väsyksissä. Toisaalta reissulla ei liiemmin tassu painanut, mitä nyt lumipaakkujen takia. Ihan siedettävä yleiskunto sillä taitaa olla. Tässä nyt kuvasatoa eilisen lenkiltä, Tiinaa jälleen kiittäminen!


Kuka ruoja tulee haistelemaan hanuria pakollisten huoltotoimenpiteiden aikana??!
  
Koko seurue: Piika (Rokin serkku), Sara (puuma, jolle Roki on menettänyt syömmensä), Roki itse, Veki (the lonely cowboy) ja Nita (Rokin mamma).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti