torstai 28. maaliskuuta 2013

Rautalammin ryhmis

Meinaakos mulla alkaa päivitykset laahaamaan!? Viime viikonloppuna käväistiin Rautalammin ryhmänäyttelyssä sunnuntaina. Sopivan lähellä oli näyttelypaikka ja muutenkin oli mukava reissu hyvässä säässä. Vaikka kehät olivat kylmässä maneesissa, ei suuremmin palellut.

Roki meni kehässä tosi nätisti ja seisoi myös. Pientä ongelmaa ehkä tuotti se, että lauantaina käytiin KoiraSportilla ryhmäuitossa ja Rokin turkki oli sen jäljiltä hiukan turhan pöyheässä kunnossa, vaikka yritin harjan ja föönin kanssa sitä laittaa kuntoon. Lisäksi Rokilta alkaa nyt lähteä alusvilla, toisaalta se voi vähän auttaakin turkin laskeutumista kevään myöhemmissä näyttelyissä.

Kehässä oli parisenkymmentä bortsua, avoimessa uroksia neljä. Roki sijoittui sitten neloseksi erittäin hyvä -arvostelulla. Sanallinen arvio vastasi aika hyvin Rokia, oli tunnistettavissa. Tuomarina oli vaihdoksen jälkeen Päivi Eerola, joka sanoi Rokista näin:

"Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä koko. Sopiva raajakorkeus. Hyvä sukupuolileima. Kapea pää. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut takaa etuosaansa nähden. Korkea hännän kiinnitys. Pehmeä laineikas karvapeite. Oikea olemus. Etuaskel nousee korkeaksi. Reipas esiintyminen."


Piikalla meni vallan mainiosti ensimmäisessä avoimen luokan näyttelyssään! Piika oli ERI1-arvostelulla PN2 saaden SA:n ja varasertin! Lisäksi Noora kyllä onnistui aivan todella hyvin myös Piikan kanssa kehässä, vaikka tämä oli Rokin serkkusen kanssa ensimmäinen kerta.

Nyt suunnataan pääsiäisen viikkoon Vuokattiin ja Roki "lomailee" vanhempieni luona pitkän viikonlopun. Pääsee ainakin Luhankaan rallaamaan urakalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti