tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hiihtolomalla!

Vihdoinkin se kauan kaivattu hiihtoloma! Sää on oikein keväinen, pakkasta muutamia asteita ja aurinko paistaa melkein joka päivä. Ville oli viime viikon lomalla, joten erityisiä suunnitelmia ei nyt ole. Ainut vaan, että tekisi mieli keksiä joku pikku reissu tai edes jotain poikkeavaa tälle viikolle. Muuten ei oikein tunnu lomailulta. Tietysti on ihanaa nukkua vaan tarpeeksi ja touhuta kiireettömästi kotona.

Rokin kanssa käytiin parit luontopolkulenkit heittämässä viikonloppuna. Tosin polut oli aikalailla ummessa tai vaihtoehtoisesti ajettu laduksi. Haapaniemessä kuitenkin talsittiin osa reissusta polulla ja osa Päijänteen jäällä. Oli aurinkoinen ihana ilma, mutta tuuli kovasti. Saatiin kuitenkin kuviakin otettua, kyllä se aurinko auttaa!Lentävä koira mielipuuhassaan


Sunnuntaina etsittiin Nyrölän luontopolku. Sitä oli onneksi osittain ajettu kelkalla ja hanki kantoi. Kiva lenkki sekin, vaikka vähän meinattiin eksyksissä olla välillä.Mitä ihmettä se tekee??


Nautitaan auringosta!


Jonkun verran ollaan nyt tokoiltu omin päin. Roki on hienosti oivaltanut uudelleen perusasentoon tulon. Harjoittelimme muutamaan otteeseen peruuttamista seinän ja sohvan vieressä ja Roki oppi todella nopeasti. Heti se osasi myös soveltaa tuon takapään käytön sivulletuloon. Asentoon ei tarvitse nyt ohjata koiraa ollenkaan, ainoastaan käskyn yhteydessä näyttää vasemmalla kädellä housun saumaa. Asento löytyy hienosti myös silloin, kun teen sivulletulon hankalaksi, ts. olen Rokin takana tai vinottain takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti