keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Sopeutumista arkeen

Ottipa viime viikko koville! Aikaero meinasi jäädä sitkeästi päälle. Vasta viikonloppuna alkoi rytmi palata ennalleen. Työtkin iskivät ryminällä käyntiin, paljon puuhaa onkin, kun presidentinvaaleja koulussa järjestellään ja aloitin myös oppilaskunnan hallituksen ohjaajana. Nyt seuraavaksi pistän harrastusasioita järjestykseen ja eiköhän tässä nyt saada jonkilainen treeniohjelma Roksun kanssa aikaan.

Ensi maanantaina aloitetaan taas ohjatut tokotreenit ja kyllä meidän tarkoitus on nyt valmistautua kokeeseen. Joulun seutu oli ihan treenilomaa Rokille eikä viime viikollakaan saatu vielä mitään aikaan. Jotain kuitenkin on muhinut Rokin lihasmuistissa ja koira peruuttelee ihan liekeissä sohvalle. :D Se suorastaan pompauttaa takajalat ylös niin, että ihan luonnostaan varaa hetken koko painolla etukäpälille. Varmaankin pitäisi nyt korottaa sohvaa tyynyillä ja siirtyä sitten seinälle, jos tuosta saisi sitä "käsilläseisontaa" aikaiseksi.

Ville on alkanut aamulenkkeilemään Rokin kanssa pari kolme kertaa viikkoon. Siis tekemään pitemmän juoksulenkin ennen töitä. Toivon tosissani, että into riittää yli kaksi viikkoa... Muutenhan Rokin aamulenkit ovat olleet sellaisia 15-20 minuutin tarpeentekokierroksia. Nyt mulla on useampana päivänä vain iltapäivällä töitä, joten myös itse olen meinannut harrastaa vähän pitempää aamulenkkeilyä Rokin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti