tiistai 10. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja kotiinpaluun ihanuus...

... ja kamaluus. Lauantaina myöhään illalla saavuttiin Thaimaan reissusta Jyväskylään ja edelleen nyt tiistaina elän ihan jossain muussa ajassa kuin kotimaan. Iltakahdeksalta olen ihan valmis tapaus nukkumaan ja viideltä aamulla tikkana ylös. Työhommia olisi hulluna, mutta mitään ei meinaa jaksaa tehdä.

Ihanaa oli saada koira kotiin sunnuntaina! Rokilla oli ollut kiinnostavan toimelias loma ja koira vetelikin unia koko sunnuntai-iltapäivän kotona. B:n luona hoidossa ollessaan Roki oli laumautunut hyvin ja B kehuikin Rokia helpoksi koiraksi kotioloissa ja vaivattomaksi hoidokiksi. Rokille nousi kuitenkin henkisesti (ja fyysisesti) ylivoimaiseksi Saralla uutena vuotena alkanut juoksu. Kovasti aiheutti hämmennystä ja B oli täysin vakuuttunut, että Roki nuoresta iästään huolimatta on täysin selvillä, mitä juoksuisen nartun kanssa pitää tehdä. Nooh, vahinkoja ei sattunut, mutta Rokin pää meni sen verran pyörälle, että pissiminen muuttui todella vaikeaksi. Kun B epäili jo eturauhasvaivaa pissahankaluuksien vuoksi, Roki sitten toiseen hoitopaikkaan tiistaina uuden vuoden jälkeen.

Pissivaivat helpottuivatkin sitten, kun Roki pääsi hajuista pois. Ja nyt kotona ollessaan ei olla huomattu mitään poikkeavaa. Rokin aktiiviloma jatkui vielä toisessakin hoitopaikassa, ja viimeisenä päivänä se pääsi vielä koirauimalaan pulikoimaankin! Iso kiitos Birgitalle ja Anskulle hoitopaikasta!

Uutena vuotena koirat lenkkeilivät taas yhdeksän piskin laumana. Tässä muutama kuva tuolta lenkiltä, kiitos Tiinalle näistä!

Tässä vasemmalta oikealle: Peppi, Aatu, Zero, Sara, Veki, Nita, Roki, Piika ja Kilju.

Rokilla meinaa hillintä pettää, kun kaverit karkaavat rivistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti