tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jussit vietetty

Juhannus on ohi ja harrastuskuviot täydentyvät. Jussin juhlinta Porvoon Emäsalossa sujui oikein leppoisasti, aurinkoa riitti torstaille ja perjantaille, loppuviikonloppu menikin sitten sateisessa säässä. Roki oli ottanut innokkaista pallonheittäjistä ilon irti Köhniöllä ja mökkeillessä ja oli aivan sippi sunnuntaina kotiutuessaan. Roki oli kaiken kaikkiaan käyttäytynyt hyvin, ollut aluksi vähän levoton, mutta sen jälkeen ollut kuin kotonaan. Varmaan päiväunet olivat jääneet vähän vähemmille, kun seuraa oli riittänyt koko ajan. Käytännössä Roki nukkui sitten oikeastaan eilisen eli maanantain iltapäivälle asti. Aamulla käytiin kyllä eilen Annen ja Ainon kanssa reilun tunnin lenkillä, mutta Rokia ei kiinnostanut yhtään lähteä Ainon höntsäykseen mukaan.

Päätin tuon koiran väsymyksen takia eilen jättää vepeilyt väliin, käytiin sen sijaan tekemässä jälki Hiihtomaassa. Jälki oli n. 250 askelparia pitkä eikä vanhentunut kauan, koska alkoi satamaan. Ehkä puolisen tuntia kuitenkin. Ajattelin, että maasto on hankala, koska oli vähän aluskasvillisuutta, lähinnä sammalta, ja paljon polkuja. Nyt on kuitenkin ollut niin sateisia päiviä, että varmaan oli liiat hajut ja muut jäljet puhdistuneet ja Roki ajoi todella hyvin. Taas minulla itsellä pointtina olla häiritsemättä koiraa. Kolme keppiä nousi kuudesta (alkaa olla vakio). Nyt täytyy ottaa erityistreeniin ensimmäinen keppi janan jälkeen. Täytynee tehdä joku päivä sellainen harjoitus, että tehdään monta jäljen aloitusta, jotka päättyvät keppiin, jonka nostamisesta superleikit. Eilenkään Roki ei yhtään höntyillyt jäljen alussa, joten aika kumma, että eka keppi jäi väliin.

Tänäänkin olisi mahdollisuus vepetreeneihin. Me ollaan nyt mukana kahdessa ryhmässä, koska myös K-S kennelkerhon ryhmään on tullut tilaa. Ajateltiin nyt seurata molempien ryhmien meininkiä, jos energiaa riittää. Päästiin myös Laukan kisatokoryhmään, jossa treenit alkaa perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti