perjantai 29. kesäkuuta 2012

Taas vesipelastelua

Tiistaina käytiin taas vepeilemässä, tällä kertaa Jyväskylän veperyhmässä. Olikin varsin mielenkiintoista seurata ja avustaa eritasoisia koiria ja näin tutustua myös muiden luokkien liikkeisiin. Koiria oli treeneissä toistakymmentä, joten teimme vain kahta liikettä.

Rokille veneestä hyppy 50 metristä. Ensimmäinen täysi matka. Kutsuin rannalta, Roki hyppäsi epäröimättä ja ui rantaan mallikkaasti maalilinjan läpi. Aika hidas vauhti sillä on, Roki ikään kuin kelluskelee eteenpäin, taloudellista muttei kovin vauhdikasta. Tuolla tyylillään se tosin jaksaa ja jaksaa ja jaksaa..

Toisena liikkeenä vienti. Anna lähetti, minä olin veneessä. Eka ihan rannassa, ehkä viisi metriä. "Vie"-käsky rannasta ja "tuo" veneestä, ennen luovutusta "käteen". Aion sovessakin (joskus tulevaisuudessa, toivottavasti tänä kesänä) olla itse veneessä, mutta pikkuhiljaa treenataan myös luovutusta vieraalle. Tehtiin toinenkin vienti, nyt ehkä 15 metriä ja suoritus oli ihan yhtä varma. Esineen ottamisen ajoituksessa saa vaan siellä veneessä olla tarkkana, Roki pudottaa esineen, jos sitä ei nappaa oikealla hetkellä. Tätä siis pitää vielä vahvistaa, ettei vahinkoa satu myöhemminkään vieraalla vastaanottajalla. Palkkasin heittämällä damin.


Roki on mielestäni kotosalla ollut tosi vaisu edelleen. Pieni huoli on, onko se ihan kunnossa. Roki myös rapsuttelee ja jäytää itseään mielestäni vähän enemmän ja nuoleksii huuliaan. Nämä siis vaan sellaisia juttuja, jotka ovat jotenkin lisääntyneet. Lisäksi se on alkanut ääntämään unissaan tosi usein. Onko se aiempaa sikeämpää unta vai sattuuko sitä johonkin? Edelleenkin se hormoonipistos vaikuttaa, joten rauhallisuus ja syvä uni voi olla seurausta siitä. Ja mitä rapsutteluun tulee, Rokilla on ollut pari punkkia taas, viimeinen otettiin tänä aamuna pois. En tiedä olenko ihan vainoharhainen vai onko se jotenkin erilainen. Hassulta tuntuis, että Roki olisi äkisti aikuistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti