sunnuntai 5. elokuuta 2012

Toinen sertilöinen plakkarissa

Rokilla oli mainio näyttelypäivä tänään! Kannattaa vissiin jatkossakin lähettää Roki omin päin näytelmiin, kun vaihteeksi menikin hienosti. Me Villen kanssa oltiin tosiaan ihan toisella suunnalla häissä ja asuntomessuilemassa tämä viikonloppu ja Roki lähti Tiinalle hoitoon sekä tänään samassa seurassa Kuopion kv-näyttelyyn.

Tuomarina oli Harry Tast, ensimmäinen kotimainen, jolla Roki on käynyt. Hän oli syynännyt kovasti liikkeitä ja halunnut Rokilta ja Nooralta enemmän vauhtia juoksutukseen. Rokin päätä hän oli myös mietiskellyt, tällä kertaa ei niinkään korvia kuin kallon mallia.

Roki sai Tastilta erinomaisen ja SA:n, sijoittui paras uros-kehässä kakkoseksi ja koska ykkönen oli veteraani ja jo valio, Roki toi kotiin sekä sertin että cacibin! Vautsi vau! Sitä yhtä sertiä sitten vielä kaivataan (ja luonnetestitulosta, 15.9. pitäisi olla se plakkarissa!). Arvostelu kuului seuraavasti: "Seistessä tasapainoinen kokonaisuus, takaluisu kallo, korkea otsapenger, hyvät kulmaukset, kevyt rintakehä, erinomainen kesäturkki. Takaliikkeet ahtaat, riittävä askelpituus, oikea hännän asento."

Ei vissiin Roki liikoja pörhistellyt, kun ekaa kertaa ikinä on maininta oikeasta hännän asennosta...
Roki ja ylpeä handlerinsa Noora. Vai Noora ja hyvästä handleristaan ylpeä koira? :DHoidossakin oli mennyt kivasti, Piika ja Kilju-mali tulivat oikein hyvin juttuun Rokin kanssa ja leikki sujui. Oli kiva nähdä Roki hammaspainimassa Piikan kanssa, pitkään aikaan Roki ei ole liiemmin ollut moisesta leikistä innostunut. Kuulemma meininki oli ollut samanmoista myös näyttelyreissulla.


Ihan lyhyesti vielä tokoilusta. Perjantaina Laukan treeneissä keskityttiin jääviin. Oikein kiva treeni oli! Fiilis pysyi hyvänä ja on huippua huomata, että oma asennemuutos leikkimisen ja höntsäämisen suuntaan pitää Rokilla myös treenin kivana ja oikeasti leikkinä ja temppuiluna koko ajan! Ihanaa, että nyt vihdoin kahden vuoden touhuamisen jälkeen alkaa se meidän tapa tehdä tokoa löytyä. Jääviä treenattiin ensin namipelillä ja sitten lelun kanssa varsinkin stoppia. Mielestäni maahanmeno oli kohtalaisen sähäkkä verrattuna kevään himmailuihin. Stoppiin löytyi taas lelulla oikein hyvää terävyyttä. Kouluttaja neuvoi tässäkin välillä käyttämään takapalkkaa, jotta Rokin keskittyminen ei joka kerta olisi mun hallussa olevassa lelussa. Oikein hyvää vaihtelua treeniin sekin.

Tänään otettiin vielä vähän Tiinan takapihalla tokoa, kun hain Rokin. Kokeiltiin myös agi-kepit ohjureilla :D. Roki ei heti tajunnut mistä on kyse ja eihän me olla keppejä sitten viime kesän edes tehty, mutta ihan kivasti se muisti sitten miten pujottelu sujuu. Aluksi vaan se oli hiukan jumissa verkoissa, jopa pienellä hädällä. Luoksetuloihin vähän uutta kikkaa kehiteltiin ja ihan kelpo mallilla meidän tokoura voisi alka olemaan... :)

1 kommentti: