keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Näyttelyarvostelu

Tässäpä olisi Rokin Tallinnan näyttelyarvostelun käännöskyhäelmä. Iso kiitos Jenni ja Miia, jotka paneuduitte tekstin kääntämiseen! Muutama kysymysmerkki siellä taitaa vielä olla, mutta ehkä joskus löytyy joku näyttelysanaston tuntija, joka tämän venäjänkielisen tekstin saisi aukottomasti käännettyä.

Tallinna Winter Cup 10.2.2013, tuomari Lyubov Terenteva:
AVO-ERI3 "Rodunomainen, hyvänkokoinen; voimakas; ilmeikäs pää; hieman lyhyt kaula; erinomainen rinnan volyymi (ts. laajuus, runsaus); hieman ??? ristiluu/lantio/takaosa; riittävät takaliikkeet (?); värityksessä ja turkissa ei huomauttamista."


Rokin tassuissa ei ole juuri reissu painanut. Toisaalta se tietysti on koisinut työpäivät kotosalla ja ehkä on käyttänyt illatkin tehokkaasti nukkumiseen. Lenkkeillessä ja touhutessa ei väsymystä ole näkynyt. Lenkkien yhteydessä on tokoiltu jonkin verran, VTT:n parkkipaikka on meidän vakio treenikenttä, kun meinaa valaistut aukeat olla keskitalvella vähissä. Tänään olisi taas myös bortsutokot, mutta olen havainnut tällä motivaatiotasolla olevan lähes mahdotonta saada itseni liikkeelle treenimielessä klo 21-22. Päivän piteneminen onneksi alkaa auttaa jo jaksamista ja kaikkia lenkkejäkään ei onneksi enää tarvitse tehdä pimeässä, joten ehkä se kauan kaivattu motivaatio alkaa taas löytyä!

1 kommentti:

  1. Oikein kiva arvostelu, onnea vielä teille!

    Haaste teille löytyy täältä: http://tassunjlkisydmessa.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista