maanantai 4. helmikuuta 2013

Koira viettää kissanpäiviä


Tänään Roki pääsi hierojalle ja uimaan vien sen torstaina. Naureskeltiin kaverien kanssa, että koiran hyvinvoinnista pidetään meillä huomattavasti parempaa huolta kuin ihmisten. Olen käynyt kerran elämässäni hierojalla. Edellisten lisäksi ensi viikonloppuna Roki suuntaakin sitten risteilylle ja käymään Tallinnaan.

Hierontakeikka Naukkarisen Annella vahvisti epäilyitä, että jotain siellä Rokin etuosassa on jumittanut. Toisaalta mistään kovin pahasta ei ollut kyse, joten liekö sitten pahimmat jumit jo lauenneet omiakin aikoja. En oikein usko, että Roki olisi saanut mitään pahempaa tälliä, mutta oikean lavan seutu oli aika tukossa ja ilmeisesti erityisesti lavan takaosa. Luultavasti yhdistelmä rauhallista talvieloa ja poikkeuksellisen railakkaita lenkkejä jäällä riekkuen harvakseltaan. Lisäksi hihnalenkkeily on omiaan jumittamaan. Pieniä pyörittelyitä saatiin läksyksi ja kotihoito-ohjeeksi. Kovin paha jumi ei ollut ja Anne veikkasi Rokin palautuvan aika nopeasti letkeään kuntoon. Hirmu nätisti Roki oli hierottavana, kerran nousi ylös ja pari kertaa vilkuili ja nosti päätä, kun tuntui vähän ikävältä. Vähemmän jumittavaa kylkeä hierottaessa alkoi jo silmäkin lupsamaan. Takaosassa ei ollut mitään pahempaa, miltä osin myöskin rauhoitti mieltä, ettei se eturauhanen tyttöintoilusta huolimatta ole vielä ärtynyt.

Jostain syystä muuten Rokilla on ollut ihan löysällä maha tänään ja tyhjentynytkin aika totaalisesti. Todella harvinaista meillä, mutta varmaan syypää voi olla iso luu, jota Roki eilen kalttasi ollessaan porukoilla meidän kauppareissujen ajan hoidossa.

Välillä muuten myös lenkkeily sujuu kivasti. Päästiin viime viikolla jäälle lenkille Annen, Ainon ja Lakun kanssa. Rokilla oli kyllä mielenkiintoa Ainoa kohtaan, tyttelillä edellinen juoksukin oli äskettäin. Kuitenkaan samankaltaista hässäkkää kuin Naavan kanssa ei tullut. Tilaa oli enemmän rallata ja Ainohan myöskin pölläyttää varsin napakasti takaisin, jos herran lähestymisyritykset ei miellytä. Niinpä Roki tyytyikin lopulta vain juoksemaan ja leikkimään Ainon kanssa ja meno oli hauskaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti