sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Roki reissussa

Tallinnan Winter Cup 2013 kv-näyttelystä ei ihan pyttyjä käynyt Roki hakemassa, mutta varsin asiallisesti oli AVO ERI3. Näyttelykeikka oli siis tänä viikonloppuna ja kehässä Roki oli tänään puolilta päivin. Anne pisti viestiä tuloksesta. Saan kenties jossain vaiheessa arvostelunkin tänne, ongelmana kuitenkin kieli, koska venäläinen tuomari Lyubov Terenteva antoi myös arvostelun venäjäksi ja toistaiseksi käännöstä ei ole.

Näin siis Roki menestyi maailmalla. Reissusta poika kotiutuu joskus illalla, mutta ilmeisesti kaikki tähän saakka on mennyt asiallisesti ja Roki on ollut fiksu matkaaja. Perjantai-iltana Anne kaappasi Rokin mukaansa ja takapaksissa matkustivat Santun kanssa. On huippuhauskaa seurata Rokia ja Santtua yhdessä, kun pojilla natsaa toistaiseksi leikit ja kemiat ihan todella nappiin. Viime viikolla käytiin kertaalleen lenkilläkin ja edelleenkään ei kaveruksilla ole mitään kitkaa eikä myöskään räikeää arvovaltaeroa tai pomottamisen tarvetta. Santulla tuli juuri puoli vuotta lasiin.


Roki kävi torstai-iltana pulahtamassa myös KoiraSportin altaassa. Käytettiin koko aika uimiseen, oiskohan Roki vetänyt 4 x 4 kierrosta, noutoja vielä loppuun. Kovasti tuntuu uimisesta tykkäävän ja altaaseen on aina yhtä kova hinku. Kotona harjasin föönin kanssa turkin kuivaksi ja ihan komea siitä tulikin erityisesti tätä viikonlopun näyttelykeikkaa ajatellen. Hassu viikonloppu muuten itselle, kun koira on ollut poissa. Kyllähän se niin kalustoon kuuluu, että melko outoakin olla kotosalla ilman Rokia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti