tiistai 3. elokuuta 2010

Roki 14 viikkoa


Tänään Roki täyttää 14 viikkoa. Painoa eilisiltana oli 9 kiloa uudella vaa'alla punnittuna V:n sylissä. Eli nyt vähän on asettunut tuo painon nousu, 1,2 kiloa on nyt tullut kahteen viikkoon lisää. Pitäisi nyt vielä mittailla korkeutta, lisään mitan sitten tuonne faktoihin. Tässä olevat kuvat ovat kaikki tämän päivän touhuista. Seisotuskuvayritelmät kariutuivat jälleen säälittävästi. Ilmeisesti tv-taso oli niin liukas (hyvä alusta ja tausta olisi muuten ollut), ettei Rokia huvittanut seisoa ollenkaan minkään namin voimalla. Tulipahan varmaan vaan opetettua pennulle, että telkkaritason päällä on luvallista nököttää...

"Roki, seiso."
"Eikun mä istun nätisti. Enkös vaan?"

Varattiin Rokille myös toiseen rokotukseen aika. Se onkin nyt jo ensi viikolla, kun haluttiin rokotukset kuntoon ennen pentukurssin alkua. Kurssi alkaa myös ensi viikolla, mutta eka kerta on luento omistajille, joten rokotuksen ehtii hyvin hoitaa alta pois. Varmaan otetaan samalla kertaa myös rabies-rokote, vaikka ilmeisesti niitä ei suositella pistettäväksi samalla kertaa. Toiset sanoo toista ja toiset toista.

Tässä ollaan kovasti harjoiteltu lenkkeilyä rattaiden kanssa. Minulla ja V:llä alkaa työt ensi viikolla ja H tulee ainakin silloin tällöin päivisin käyttämään Rokin ulkona. Hiukan hankalaa tuo kulkeminen kyllä on pennun ja rattaiden kanssa, mutta ollaan nyt treenattu H:n kanssa sitä yhdessä ja pysytty tiukkoina siitä, ettei rattaisiin ja vauvan jalkoihin ole Rokilla mitään asiaa. Tietysti ongelmana on myös Rokin varsin vapaamuotoinen hihnakäyttäytyminen, ihan ei vielä mene putkeen. Totta puhuen siihen ei juuri ole vielä keskitytty... Mietittiin, että fleksi voisi olla hihnaa parempi talutin noilla vaunulenkeillä. Tosin sen narun Roki nappaa hetkessä poikki, jos päättää alkaa hihnalla leikkimään.

Tässä vielä kuvia synttärileikeistä!

Olohuoneessa on vielä vähän kaaosta muuton jäljiltä.
Tässä käpälien välissä on Home Senior -opebändin lahja Roki-boylle. Alkaa vaan vedellä viimeisiään jo..

Ulkona käytiin leikkimässä. Vetoleikki on kaikkein paras.

"Leiki mun kaa!!"

"Leiki jo!!!"

Vielä vähän söpistelyä :)

1 kommentti:

  1. Onnittelut Rokille! Onpa se kasvanut paljon. On jo teini-ikäisen näköinen. =) Mulla kävi ikävä äksidentti fleksin kanssa kesälomalla. Käytiin molempien mäykkärien kanssa kävelyllä ja sehän ei aina ole mitään rauhallista puuhaa. Jossain vaiheessa koirat riehuivat niin, että fleksi kiristyi oikean käden kyynärtaipeeseen hinkaten pari kertaa edestakaisin. Ajattelin, että nyt lähtee nahka ja riuhtaisin äkkiä käden irti fleksistä lyöden samalla P:ä palleille. Kerkesi se fleksi parissa sekunnissa hiertää kunnon nirhauman käteen, sen näköisen kuin olisin yrittänyt itsemurhaa kyynärtaivetta viiltelemällä. =)

    VastaaPoista