maanantai 11. heinäkuuta 2011

Lomailua

Tänään peruttiin aksaradalle lähtö ukkoskuurojen takia. Ollaan kyllä oltu muutenkin tosi velttoa sakkia näinä hellepäivinä. Tiedän, että Rokiin oikein patoutuu energia, kun pitkiä lenkkejä ei ainakaan emäntä ole jaksanut tehdä... Nyt sateen jälkeen käytiin pururadalla, heitettiin narupalloa ja edelleen oli niin kuuma, että Roki meinasi tikahtua läähätykseen. Lisäksi itikat olivat riesana.

Tarkoitus oli lenkin päälle vähän tokoilla, mutta olisi todellakin pitänyt tehdä niin, että olisi käyttänyt Rokin ensin vaan tarpeillaan ja tokoilun päälle varsinaisella lenkillä. Rokia ei huvittanut mikään, paitsi paikkamakuussa pysyi hyvin :D. Seuraamista en välittänyt edes yrittää, ruutua tehtiin ja noutoa. Niihin sillä on korkea motivaatio, vaikka olisikin kuuma ja ahistaa! Etenkin ruutu on mielestäni mennyt eteenpäin, 'seis'-komento ruudussa piti koiran tarkasti paikallaan. Kosketusalustaa en ottanut ruudusta pois.

Noudosta ollaan tehty melkein päivittäin kotosalla luovutus-vaihetta. Siinäkin menty eteenpäin ja kapulan pureskelu on jäänyt vähiin, plus Rokia ei tarvitse enää "pakottaa" ottamaan kapulaa suuhun, nakin toivossa tarttuu siihen nätisti.

Nyt alkuviikosta heitetään pieni Etelä-Suomi -turnee, reitti ei ole vielä lainkaan selvä, tarkentuu matkalla. Roki pääsee hoitoon Anskulle. Alettiin reissua suunnittelemaan tänään eikä tietenkään oletettu hoitopaikan tällä varoitusajalla järjestyvän. Ajateltiinkin, että sitten sovelletaan reissua ja otetaan piski matkaan. Mutta kävipä nyt kivasti!

Nenäpunkkioireet ovat hellittäneet, tiedä sitten onko lääkkeen ansiota vai oliko vaiva kenties jokin muu. Jos joku on vaikka pistänyt sitä nenään, kun varsinainen ryystäminen alkoi niin yllättäen.

Varasin Rokille vihdoin ajan virallisiin lonkka- ja kyynärkuvauksiin. Välikuvathan Rokista otettiin puolivuotiaana ja tuolloin kuvattiin myös selkä. Kaikki oli ok silloin ja kasvuvaiheelle normaalissa kehitysvaiheessa. Toivotaan, että samalla mallilla mennään edelleen! Kuvaus on Äänekosken eläinsairaalassa 19.7.

2 kommenttia:

  1. Onnea sertistä! :) Meillä oli siis molemmilla oikeinkin antoisa näyttely lauantai, myö napattiin serti tänään Pöytyältä! Kyllä meillä on komeita poikia :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa Liisa ja Luka! Onhan ne niin komeita että oksat pois :).

    VastaaPoista