sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kissoja ja koiria

Perjantaina saatiin vähän esimakua seuraavan parin viikon ohjelmanumerosta. Siskoni muuttaa ja ruljanssin ajaksi tarvitsee vajaan kahden viikon verran kissanhoitoapua. Niilo-kissa, josta tässäkin blogissa lienee jo aiemminkin kuvia, tulee meille tiistain hoitoon. Perjantaina otettiin Nipa vierailulle koemielessä yön yli. Niilo on maailman hyväluontoisin maatiaiskissa ja tottunut aiemmassa kodissaan elämään myös koiran kanssa. Roki taas on äärimmäisen kiinnostunut kissasta, innoissaan ja jopa ihastunut, aivan liekeissä. Niiloa tietysti vähän jännitti uusi paikka, eikä sitä jännitystä nyt paljon auttanut se, että koira jahtasi sitä ympäri kämppää. Kertaalleen Nipa veti Rokia turpaan niin, että kuului vaan, kun kynnet räpsähtelivät irti naamataulusta... Noh, mun mielestä aiheellinen muistutus Rokille, onneksi vahinkoakaan ei sattunut.

Niilo on siis sulattanut Rokin todella hienosti, kun ollaan vierailtu siskoni luona. Uskon kyllä, että tuo vierailu meillä tulee sujumaan hyvin, koeyönkin nukkuivat nätisti, Niilo yläkerrassa meidän kanssa ja Roki alhaalla, josta se ei muutenkaan koskaan tule ylös yöksi. Niilo naukui jonkun verran ikävissään ja Roki vastaa siihen kiihkeällä vinkumisella. Nipa on kuitenkin niin supersosiaalinen otus, että uskon sen hakevan Rokista ihan seuraakin. Kiinnostavaa seurata, ja itse olen ihan innoissani, kun tykkään kissoista niin paljon! Pitäisiköhän Rokin saada ihan oma kissa...?`:D

Meillä olisi nyt möllitoko luvassa parin viikon päästä. En ole vielä varmaksi ilmoittautunut, koska möllit järjestetään Lahdessa enkä ole nyt varma jaksetaanko sinne asti lähteä. Ehkä jos joku kaveri lähtisi mukaan? Anne ja Aino-Mainio? :)

Viimeiseksi oikein hienoja uutisia! Roki on saanut semiserkkuja Vuohitalliin (ei siis verisukulaisia, mutta kennelserkkuja nyt ainakin). Loppuviikosta Saralle syntyi seitsemän hyvänkokoista mustavalkoista penneliä, ensin tuli kuusi Lumikkia ja viimeiseksi yksi Knääpiö porukan pomoksi. Pentueen blogi löytyy osoitteesta  http://vuohitallinpennut.blogspot.com/ . Onnea Birgitta ja Sara! :)

1 kommentti:

  1. Tää miettii vielä, uskaltautuuko vielä mihinkään julkiselle paikalle, kun kaikki on vielä niin kesken. ;)

    Mullekin tuli muuten vähän "kissakuume"... O'ou!

    VastaaPoista