sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lomalla

Hiihtoloma vetelee viimeisiään. Onpahan nyt päässyt myös hiihtämään, tosi mukavat talvisäät on nyt keskimäärin ollut. Pari ihan keväistä plussakelipäivääkin, nyt sitten aurinkoisia pakkaspäivää siihen päälle. Aika jäiset ladut, tiet ja lenkkipolut tosin vähän hankaloittavat liikkumista.

Rokin kanssa ollaan jauhettu nyt perusasentotreeniä kotona. Kyllä se sieltä taas löytyy, aluksi tein sen äärimmäisen helpoksi lelun ja namin avulla, sittemmin olen vaatinut oikeaa paikkaa ihan ehdottomasti. Paras apulainen on ollut uusi lelu herra Hirvi. Herra Hirvellä ei enää ole toista sarvea, housut ovat lähteneet jalasta ja toinen korva on väkivaltaisesti korvamerkitty. Vanha ystävä Aasikin löytyi kirjahyllyn päältä. Roki oli jo alustavaa kallotutkimusta sille tehnyt aiemmin ja nyt lomalla sitten ehti työstää Aasin aivovanut ulos päästä ja samalla myös jotenkin lyödä takaraivon kokonaan sisään. Näin siis meillä leikitään. Kuvassa Hirvi vielä housut jalassa.

Perjantaina lenkkeiltiin Suolahdessa kodalle ja paistettiin makkarat. Roki ryösti hiljaa ja salaa yhden makkaran ritilältä. Aika liero... Sehän ei kotona varasta ruokaa koskaan. Noh, ruokavaliosta saa kärsiä, pari päivää Roki on nyt ollut lievällä ripulilla. Kohtuullisen rankka oli kyllä tuo metsälenkki, osa matkaa mentiin umpihangessa (kuten pari muutakin lenkkiä nyt loman aikana) ja kyseinen päivä oli juuri niitä suojasääpäiviä, joten hanki upotti ja lumi oli raskasta. Roki oli kohtuu niitti perjantaina, kun illalla vielä tuli vieraita, joille piti näyttää kaikki temput ja nukkua ei ainakaan voinut. Tässä muutamia kuvia Suolahden retkeltä.

Lumi innosti Rokin kaivautumaan. Tätä se teki koko kodalla olon ajan.


Paluumatkalla paistoi aurinko.

Vanhalla ja ei niin laatuisellakin pokkarikameralla saa hyvällä säällä hauskoja kuvia vaikkapa lumipallon perässä hyppimisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti