lauantai 26. toukokuuta 2012

Perjantain vepet

Roki oli eilen vepeilemässä Villen kanssa. Kaikki oli sujunut ihan kohtalaisesti, Ville ilmeisesti oli vähän väsynyt ja aika nollat taulussa. Oli tehty veneestä hyppyä, nyt 30 metristä ja Roki oli tullut jo aivan vaivattomasti laidan yli. Sen lisäksi oli tehty veneen noutamista, joka oli onnistunut myös hyvin. Ja nyt niin, että Ville oli veneessä ja avustaja piti koiraa rannassa odottamassa. Roki ei ihan malttanut vielä rauhassa, kun Ville oli lähtenyt rannasta ja oli kuulemma jouduttu pitämään pannasta kiinni. Roki veti kuulemma mallikkaasti veneen rantaan.

Lisäksi oli uutena juttuna tehty esineen vientiä. Monella koiralla tämä oli ollut haastavaa, mutta Rokin kanssa on vientiä tosiaan tehty muutenkin aika paljon. Se kanniskelee lehden postilaatikolta ja kiikuttaa kaukosäätimen laiskalta ihmiseltä toiselle olohuoneessa. Ville oli tässäkin ollut itse veneessä ja koira oli kuulemma rannalla intoillut niin paljon, ettei ollut meinannut ottaa ensin vesilelua suuhun. Homma oli kuitenkin onnistunut, mutta toinen treenattava asia on sitten esineen luovutus, joka pitää tapahtua veneen vieressä suoraan käteen. Vähän oli kuulemma meinannut pudottaa jo aiemmin. Ongelmat kuulostivat sen sorttisilta, ettei tule olemaan isokaan vaiva treenata niitä kuntoon. Vepe vaikuttaa tosi hauskalta ja Rokilla taitaa olla jopa ihan lahjoja lajiin :).


Vähän käy piskiä sääliksi, koska se hiukan vaikuttaa nyt normaalia vaisummalta ja väsyneemmältä. Se kyllä touhuaa kunnolla ja tosissaan silloin, kun on puuhaamisen aika, mutta nyt kotosalla selkeästi apeampi. En usko, että Roki on niinkään kipeämpi, vaan että lämpimät säät ja lääkkeet kenties yhdessä väsyttävät. Vaikea sanoa, onko hormonipistos vaikuttanut millään tavalla, vielä ainakin hihnassa rähistään ja naapurin pennulle pihassakin vähän. Veikkaan, että antibioottikuuri väsyttää ennemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti