sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Eturauhasvaivoja odotellessa...

Joo, nyt näyttää kyllä nuoren herran viriiliyden taso siltä, että pian sattuu. Jouduin pistämään Rokin hihnaan äsken lenkillä Naava-snautserin kanssa, kun poika oli taukoamatta Naavan selässä. Ei ole ikänänsä ollut noin kuumana Naavaan, joka sentään on leikattu narttu ja meidän treeni- ja lenkkikaveri koko viime kesältä ja syksyltä. Komento oli vallan tiukka, mutta eikä kun uudestaan vaan nylkyttämään kerta toisensa jälkeen.

Roki vaikutti ihan siltä, ettei sillä ollut edes muistikuvia, miten Naavan kanssa voisi leikkiä. Sen verran hormonit vain hyrräsivät. Vähän helpotti aina kun oli enemmän tilaa rallata, mutta polkuja pitkin nyt pääosin mentiin, joten tilanne oli ahdistelulle otollinen.

Kyllähän tämä keväinen levottomuus nyt näkyy kaikilla hihnalenkeillä, hajut, pissanlussutus ja kuseskelu vievät ihan kaiken huomion. Ja varmaan osaltaan selittää myös härväystä ryhmätreenitilanteessa. Lähden aika nopeaan viemään virtsanäytettä tutkittavaksi, jos yhtään oireet alkavat siltä näyttää. Kai sitä joutuu jossain vaiheessa sterilointia miettimään, jos meno on tällaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti