maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ei kerrassaan mitään

Taukoa pukkaa päivityksistä. Kertonee myös tauosta missään merkittävässä koiraharrastustoiminnassa. Olin viime viikon vähän kipeänä ja viikonloppu reissattiin, joten vähemmälle on jäänyt. Tällä viikolla yritetään vähän skarpata!

Roki oli viikonlopun mun porukoilla hoidossa ja tapansa mukaan kotiin tullessa eilisiltana kaatui lähes suorilta jaloilta parketille vetämään sikeitä. Ja yö putkeen sekä tämä päivä hyvinkin rauhallisena. Vieraampi paikka pitää Rokin aina pykälän verran valppaampana ja vaikka mitään ihmeitä eivät kai olleet puuhailleet, lepo otetaan vasta kotona. No, kyllä siellä "mummi ja pappa" pitävät pojalle seuraa jatkuvasti ja lenkkejä tehdään vaikka kuinka päivän aikana, uimaankin Roki oli päässyt.

Meillä jää sattuneesta syystä pitempi vaellusreissu tänä kesänä tekemättä. Joku päivän luontopolku tai kansallispuistokeikka meinattiin kuitenkin vielä heittää. Pitäisi vaan surffata vähän netistä käymättömiä paikkoja. Mehän ollaan koluttu kutakuinkin kaikki luontopolut ja vastaavat tästä Keski-Suomen alueelta. Olisi kiva bongailla jotakin uutta reittiä päiväreissuetäisyydellä.

Tällä viikolla suunniteltiin johonkin väliin ainakin lenkkeilyä Santun ja Annen kanssa sekä mahdollisesti torstaina vierailua Laukaan toko-kokeeseen - tosin siis yleisönä. Mahdollisesti treenailua siihen yhdistäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti