perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rasti seinään

Nyt pitäisi varmaan piirtää siis rasti seinään - kahtena päivänä peräkkäin tokotreeniä! Vepet jäi tällä viikolla emännän väsymyksen ja bänditreenien takia väliin, mutta uintia on toki tullut suolammelle suuntautuneiden lenkkien ansiosta. Emännällä tosin edelleen talviturkki heittämättä, ja aivan varmasti en heitä sitä suolampeen tänä vuonna!

Eilen Satu ja Naava tulivat taas tokoilemaan meidän kanssa. Rokin kanssa tehtiin perusasentoa ja liikkeellelähtöjä. Pidin patukkaa lähinnä takataskussa ja palkkasin reippaasti kontaktista oikealla seuraamispaikalla. Nyt palkkaus lähtee joka kerta taaksepäin. Aluksi Roki ei hahmottanut palkkasuuntaa, vaikka enemmänhän olen sitä taakse palkannut kuin eteen. Syynä oli palkkauskäsi, kun nyt heitän palkan oikealla kädellä taakse, jotta Roki ei kytistelisi yhtään lelua. Nopeasti homma valottui kyllä. Aika kivaa kontaktia on alkanutkin tulla. Lahnailu vähentynyt. Selkeästi pitää vain tehdä ja lahnailu paheni talvitauon aikana.

Tänään tehtiin pari pitempääkin seuruuta ja vaikka kontakti putoilikin, keskityin kehumaan erityisesti katseesta nimenomaan oikealla seuraamispaikalla. Aika kivoja käännöksiä oikeallekin saatiin aikaan, vaikka oikea käännös edelleen pudottaa kontaktin aivan saletisti joka kerta.

Eilen otettiin noutoa, josta palkkasin lennosta. Tähän muutama luovutus- ja pitoharkka perään. Luoksetulokin otettiin, himmasi vauhtia loppuun, oisko stoppitreenien peruja. Eteenistumiset napakoita, ennakoi perusasentoa.

Tänään jäävät. Yksi mainio kokonainen liike kumpaakin. Paikkamakuu eilen Naavan kanssa oikein hyvä, tänään yksin vähän levoton. Kuuma ilma ja läähätys, ja Roki ei voi pitää leukaa maassa, josta seuraa pään pyörimistä. Roki selvästi haluaisi itse rauhoittaa itsensä paikkamakuuseen leuka alhaalla. Tänään kääntyi lonkalle puolivälissä. Vähemmän levotonta kuitenkin kuin pari viikkoa sitten, kun pitkästä aikaa tokoilut taas aloitettiin.

Eilen heitettiin treenin päälle vielä lenkki ja Satulla oli uusi kamera matkassa. Katsotaan, tuliko suolammelta jälleen onnistuneita uintikuvia Rokista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti