tiistai 2. heinäkuuta 2013

Treeniä ja lenkkiä

Viime perjantaina otettiin pitkästä aikaa Satun ja Naavan kanssa toko- ja lenkkitreffit. Tokossa panostetaan sattuneesta syystä oikeapaikkaiseen seuraamiseen. En edelleenkään edes tiedä, tietääkö Roki oikeaa paikkaa vai seilaako se pelkän vireen takia välillä edellä välillä jätättäen. Vinkkejä on saatu erään pikku projektin takia paikan hakemiseen ja ihan pienillä pätkillä ja perusasennon hakemisilla nyt mennään. Testasin myös jäävät, jotka olivat oikein mallillaan. Seisomasta istumista Roki ennakoi, mutta ongelma on hallittavissa ja korjattavissa. Hyppy- ja hyppynoutoilottelut vielä ja loppuun paikkamakuu Naavan kanssa. Paikkamakuussa pientä levottomuutta, näkee ettei olla säännöllisesti treenattu.

Lenkille Satu otti myös kameran mukaan ja sain häneltä sähköpostissa hirmu kivoja kuvia Rokista! Käytettiin koirat uimassa Hiihtomaan takana soisessa Vuorilammessa. Lisää kuvia samalta lenkiltä löytyy myös Naavan blogista.

Puron varressa metsän siimeksessä.

Löytyihän suolammenkin rannalta keppi!

Jes, uimaan! Ihan muutaman kerran se keppi lensikin...

Vieläkö heittäisit kerran? Pliis? Söpö raasu, joka ei ehdi edes ravistella, kun on niin tärkeää hommaa.


Naava kävi mulahtamassa pari kertaa, mutta päätyi keskittymään sitten turpeen ja sammaleen syöntiin. Roki taas osaa käyttää laiturin portaita.

Kerran vielä? Näin kyttää paimenpoika, keppi jaloissa ja katse leikkikumppanissa!

PS. Meillä tosiaan on ehkä pieni projekti viritteillä, BH-koe pienellä varauksella nostettu jälleen tulevaisuuden suunnitelmiin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti