keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pientä tokointoa

Viime torstaina käytiin katsomassa Nooran kanssa Laukan tokokoetta, ja pakko kyllä tunnustaa, että pientä polttelua koekentälle taas heräsi. Leppoisa meininki ja pieni koe varmasti osaltaan vaikuttivat. Roki pääsi vähän myös jumppaamaan parkkipaikan häiriössä.

Eilen illalla tehtiin lenkin yhteydessä myös kentällä pientä treeniä keskenämme. Hurjuuttani testasin pitempää seuruuta, käytännössä kokonaista alokasluokan pätkää. En hetsannut yhtään patukalla alkuun, kunhan sen verran Roki oli lelusta tietoinen, että muisti sen olevan mulla taskussa. Uskallan sanoa, että kontaktissa oltaisiin menty vähän eteenpäin. *Varovaisesti tyytyväinen*

Yhteen putkeen pelkillä välikehuilla tehtiin myös jäävät ja luoksetulo. Vajaat perusasennot jäävissä ja vino eteenistuminen luoksarissa virheinä. Jälleen seuruukontakti pysyi. Vinous korjattavissa. Ja korjattiinkin parilla toistolla eteenistumisia.

Loppuun eteenmenoa lelun kanssa. Maahan -käskytystä treenaillaan satunnaisesti lenkkeillessä ja välillä kentälläkin. Toimii kohtalaisesti jo etänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti