sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Lenkillä Saviolla

Eilen lauantaina käytiin tekemässä pitkä lenkki Vekin, Nitan, Saran ja tietty B:n kanssa Saviolla. Roki pysyi jo melko hyvin "isojen" vauhdissa. Lainausmerkeissä sikäli, että Roki on tyttöjä selvästi kookkaampi. Vielä kuitenkin niin keskeneräisen mallinen, että näyttää melkein eri rotuiselta! Runko on roteva ja lyhyt edelleen verrattuna aikuiseen bortsuun. Rokista ei välttämättä edes tule kovin pitkärunkoista, mutta lopputulos ei vielä ole näkyvillä, kun kasvu on kovin vielä kesken.

Hyvin Roki tuli juttuun, toiset eivät juuri piitanneet perässä kahottavasta pennusta. Paitsi Nita nyt vähän enemmän, kun on juoksuillaan. Aika härskiä näin ihmisnäkökulmasta. Roki ei välittänyt yhtään äippäkoiran keikistelystä. Henkisesti siis myös vielä lapsen tasolla, eihän se myöskään nosta vielä jalkaa tai tee muita äijätemppuja. Ei harmita yhtään. Edelleenkään sitä toista kivestä ei tunne Rokin seistessä, myöhään laskeutuu, jos nyt enää laskeutuukaan...

Hyviä neuvoja tarttui myös taas matkaan. Hihnassa vetämisen karsimista jatketaan edelleen ja luoksetulossa jatkossa otetaan aina koirasta kiinni. Rokihan tulee tosi hyvin luokse metsässä tai missä vaan, jos ei ole häiriötä. Mutta jos se on kiinnostunut jostain muusta, se tulee kyllä lähelle, muttei anna kiinni, vaan pyörähtää kyttäämään kiinnostavaa kohdetta metrin, parin päästä. Silloinkin Roki kyllä seuraa ulkoiluttajaa tosi hyvin, eikä karkaa, mutta kiinni sitä ei saa. Eli tästä lähin palkataan, kun koirasta saa otteen.

Mukavaa oli ja Roki lepäilikin kohtalaisen rauhassa loppuillan! :)

Hirvenluita, roippeita ja jauhelihaa ollaan saatu nyt hirveät määrät mun isän hirviporukalta. Oman pakastimen lisäksi niistä on täyttynyt myös H:n pakastin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti