tiistai 2. marraskuuta 2010

Marraskuun elämätä

Huomenna Roki lähtee sitten kuvausreissulle kohti Etelä-Suomea. Samassa satsissa otetaan röntgenkuvia useammastakin koirasta. Rokin kohdalla kuvattaneen lonkat, olat, kyynärät ja lannenikamat. Rokin sisko Kimma lähtee samaan reissuun ja typykän kohtalo on aika paljon varmasti kiinni tuloksista, jotka kuvissa näkyvät. Ilmeisesti Kimma jatkaa pääkaupunkiseudulle vielä neurologille sen jälkeen (saa korjata jos menee vikaan). Toivon kaikkea parasta ja hyviä uutisia Kimman osalta.

Rokin kohdalla en oikein osaa olla mistään huolissaan, tietysti nyt mietityttää, voiko sillä olla jotain samankaltaisia muutoksia luustossa, joita Kimmalla on ollut. Toivoakseni voin kuitenkin Rokin laittaa reissuun aika huolettomin mielin, sen verran terveen ja normaalikuntoisen oloinen ja energinen Roki on aina ollut.

Viikkoa on vierähtänyt peruskiireisissä merkeissä. Ei tunnu tunnit päivässä riittävän, vaikka kellotkin käännettiin. Iskee vielä työpaniikki ennen joulua, nyt jo yrittää... Viime viikolla itsellä meni kolme vai neljä iltaa myöhään töissä, torstaina olin kotona vasta puoli kymmeneltä. Tätä samaa rataa jatkuu tälläkin viikolla.

Rokille ehtii antaa harmillisen vähän huomiota. Pääsääntöisesti kuitenkin ollaan joka ilta oltu tunti lenkillä ja treenataan siinä lenkin sivussa aina hihnassa kulkemista ja ohittamista. Onneksi Roki ei kiinnitä autoihin juuri mitään huomiota. Sen sijaan kaikki ihmiset, koirat ja välillä pyöräilijätkin kiinnostaa ihan kamalasti. Nyt on illat jo niin pimeitä, että viikonloppuja lukuunottamatta lenkit tehdäänkin hihnassa. Satuttiin löytämään Rokille hyvä heijastinliivikin (tai ainakin halpa), aika päheen tepevän näköinen sesse on se päällänsä :D.

Koirakoulu jatkuu taas marraskuun puolivälin jälkeen. Pitäisi tässä vähän kerrallaan iltaisin puuhailla jo opittuja juttuja, vahvistaa niitä ja vähän keksiä uuttakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti