maanantai 21. helmikuuta 2011

Komeita kelejä kamalilla pakkasillaKarseat pakkaset ovat jatkuneet nyt jo reilusti toista viikkoa. Hankkiuduin vielä flunssaan, onneksi ei kuumeen kanssa, mutta ärsyttävää tämä on silti. Sairaana en olekaan ollut melkein vuoteen. Sairauksista puheen ollen, Rokin mahatauti meni ohi parin päivän paastolla, vähän löysällä minun mielestä koira on vieläkin, mutta ei mitään siihen viikon takaiseen verrattuna. Eikä vahinkoja tosiaankaan ole enää sattunut.

Koko viime viikko mentiin oikeastaan melko lyhyillä remmilenkeillä. Arveluttikin jo vähän, josko koira pimahtaa jossain vaiheessa, kun keräilee kierroksia. Olisiko sitten aistinut pakkasen ja pysyi tosi nätisti rauhallisena, vaikkei virtaa päässytkään oikein purkamaan. Viikonlopulle saatiin sitten pari parempaa lenkkiä ja tänäänkin heitettiin tunnin kiekka Aittovuoressa, vaikka keli edelleen on kylmä. Eilen taas käväistiin lenkillä Saviolla ja Roki päästeli jäällä tutun trion mukana

Kävin kyläilemässä Kuopiossa työkaverin luona viikonloppuna ja siellä ovelta napitti tämmöinen vastaan:


Roope on karkeakarvainen mäykkäri ja päivän verran Rokia nuorempi. Aika samanlaisia edesottamuksia on molemmissa talouksissa kohdattu.. Roki ja Roope itse asiassa tapasivatkin ennen joulua pikaisesti meidän pihassa.

Tässä vielä muutama otos tämän päivän lenkkeilyltä. Huikeitten pakkasten ohessa myös sää on ollut upean aurinkoinen näinä päivinä, harmi vaan, ettei meinaa kameran kanssa tuolla tareta.

Metsässä pilkotti aurinko :)Kukahan se mahtais tän narun mulle nakata hankeen...?


Päivystää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti