tiistai 15. helmikuuta 2011

Ylläreitä ja pakkasta

Taisi todellakin olla viime perjantain hirveenluuköntti liikaa Rokille. Koiran maha meni ihan sekaisin ja ruoka ei pysynyt sisässä. Voihan se tietysti olla vatsatautiakin, mutta epäilen vahvasti luuta. Ei olisi varmaan pitänyt antaa mitään muuta ruokaa Rokille luupäivinä. Eilen kotona odotti ekaa kertaa ikinä ripulit lattialla ja parit oksennukset. Tosi vaisu Roki oli koko illan ja maha tyhjeni pihalle totaalisesti. Lähinnä piimää eilen sitten annettiin enkä tänäänkään ole antanut normaalimäärää ruokaa. Nyt kuitenkin Roki on paljon eilistä virkeämpi jo eikä tänään löytynyt töistä tullessa ylläreitä eteisestä.

Törkeän kylmät talvikelit vaivaavat tällä hetkellä meidän harrastamista ja lenkkeilyäkin. Loppuviikosta lähtien pakkasta on ollut pariakymmentä ja aamuisin reilusti enemmänkin. Tämän illan agilitytreenitkin peruttiin. Oikeastaan ihan hyvä, koska en välttämättä olisikaan tuon ripuloinnin takia lähtenyt. Eipähän jäänyt nyt treenikertaa väliin.

Kylmät ilmat häiritsevät myös ihmisten elämää. Eilen jouduin autoni käynnistelemään kaapeleilla ainoastaan kaksi kertaa - työmatkalle lähtiessä mennen tullen. Onneksi löytyi kaverit antamaan virtaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti