sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Näyttelytreeniä

Upeista aurinkoisista talvipäivistä ollaan päästy tässä männä viikolla nauttimaan. Ikävä kyllä pakkasta on vaan vähän liian paljon, pariakymmentä huitelee ja päällekin. Eilen käytiin Viihdekeskuksen parkkipaikalla aloittamassa näyttelytreenejä. Noora oli kehänauhankin hommannut käyttöönsä ja kävelytti ja pikkuisen juoksuttikin Rokia. Virtaa oli ehkä vähän liikaa Rokilla tuohon hommaan ja lumi myös paakkuuntui tassunpohjiin. Ei ihan näyttänyt vielä vimosen päälle olevan hanskassa tuo homma Roksulla. Veti myös hihnassa ja oli kiinnostunut kaikesta muusta paitsi kehässä kulkemisesta. Samoin seisottamisessa omat ongelmansa, koska Roki vain haluaa istua. Mutta jos tässä nyt joku mätsäri bongailtaisiin alle ja sitten toukokuun alkuun ryhmänäyttelyyn tositoimiin.

Voitasko pliis ennemmin heitellä sitä lelua kuin kulkea ympyrää?Roki sai toissailtana ison hirvenluumöykyn, todennäköisesti oli sahattu lonkasta. Luun jäytämistä Roki jatkoi vielä eilenkin ja lopulta heitin pois ihan pienen palasen luuta. Roki siis syö ja rouskuttaa myös itse luuta. Yleensä mikään ei pistä Rokin mahaa sekaisin, mutta viime yönä koira oli oksentanut eteiseen ja aamulla myös pissannut. Mitään mesoamista se ei ollut pitänyt, koska ei herätty yön aikana. Pissat oli todennäköisesti vahingossa lirahtanut silloin, kun Roki aamulla alkoi itsestään ilmoitella. Ei mitään isoa lätäkköä. Sitten ulkona tavaraa olikin tullut koirasta oikein kunnolla ja vähän kurallakin taisi olla. Annoin kyllä eilen ja toissapäivänä normaalia selvästi vähemmän nappularuokaa tuon luun takia, mutta ilmeisesti luunmuru tulee suoraan koirasta läpi ja vähän sotkee ruuansulatusta.

Tänään Rokia kävi moikkaamassa Riitti-iskän omistaja. Tuntui kyllä tykkäävän myös pojasta ja kehui myös Rokin otetta lelusta vetoleikin aikana sekä kannusti näyttelykehien testaamista. Hauska olisi tavata myös Riittiä sekä heidän toista bc:a Käämiä. Riitti me ollaan kertaalleen nähty livenä noin vuosi sitten, kun alettiin rotuun tosissaan tutustua. Tuolloin tavattiin Jyväskylän bc-harrastajien tokotreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti