lauantai 14. toukokuuta 2011

Näytelmäuran avaus

Tänään siis koettiin Äänekosken 1 & 5 ryhmien ryhmänäyttely. Kiinnostavaa oli seurata näyttelymeininkiä. Harvinaisen monimutkaiselta vaikutti arvostelumenetelmä ja systeemit, mutta kaipa nuo alkavat aukeamaan. Odottelu oli pitkä suuren shelttiryhmän takia, jonka esiintyminen kesti kehässämme tosi kauan.

Noora juoksutti Rokia ja käytti muutamaan otteeseen kävelyllä lähimetsässä. Kehä sujui Nooralta ja Rokilta hienosti, oli kyllä kiva nähdä, miten hyvin yhteistyö on alkanut pelaamaan! Jännitystä oli ilmassa, mutta se ei kyllä paistanut kehässä hermoiluna. Roki katseli hiukan minun perään, muttei häiriintynyt. Juoksi hyvin ja seisoi myös. Tuomarin käsitellessä pyrki istumaan, joten sitä edelleen treenattava vieraiden kanssa. Toisaalta ei niitannut tuomaria pussailu- ja syliinhyppyhyökkäyksellä, joten vähän edes ollaan edistytty!

Junnu-uroksia oli kehässä kolme kappaletta. Sinällään hauskaa, että kahden muunkin taivalta olen jossain määrin seurannut, toinen oli Amazeme-kasvattajan Oiva-poika, juuri siitä pentueesta, jota Laukaasta katselimme silloin kun koiran ottaminen oli suunnitelmissa. Toinen taas kennel WWW:n ässä-pentueen Luka, samoihin aikoihin syntyneitä sekin (velipoika Marneuksen blogiin löytyy tuosta sivusta linkki).

Oiva vei kehän, mutta Roki sai myös JUN-ERI -arvostelun! Huikeata, minulla ei tosiaankaan ollut mitään odotuksia näyttelyn suhteen. Oiva sai myös SA:n ollen ryhmän paras, mutta ei harmita yhtään, vaikka meiltä jäi SA saamatta. Hienosti meni, nyt sitten seuraavan kerran Varkaudessa kahden viikon päästä.

Arvostelu:
Rodunomainen lähestyttäessä. "1 year old male of good type. Good head, expression, eyes, ears, teeth. Good neck and body, good angulations and tail. Movements with power." Tuomari: Cees Beenen, Alankomaat.

4 kommenttia:

  1. Onnea hienosta näyttelyuran korkkauksesta! Oikein hyvän arvostelunkin saitte :)

    Jospa mekin ensi kerralla parannetaan (ja pääsen itse myös esittämään Lukan :D)

    VastaaPoista
  2. Oho! Oltiinkin kommentoitu ristiin :D Kiitosta vaan ja oli myös hauska nähdä teitit livenä!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut hienosti menneestä näyttelystä! Tuosta on hyvä jatkaa :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) Minäkään en siis itse käy kehässä Rokin kanssa, jännitän kehän reunalla, samalla systeemillä jatketaan kahden viikon päästä Varkaudessa.

    VastaaPoista