lauantai 25. helmikuuta 2012

Hirveetä räpellystä

Taidan kohta luopua treenikuvausten kirjoittamisesta kokonaan, me otetaan vain takapakkia koko ajan. Ei näitä kehtaa enää muiden luettavaksi laitella. Ja syy on kyllä ihan minussa. Nyt tuntui tämän päivän treenien jälkeen taas siltä, että en hanskaa Rokia ollenkaan ja olen sen kanssa ihan hukassa, ei mitään otetta. Tosiaan, syy on siinä, että kaikista uhoamisista huolimatta en ole jaksanut treenata omalla ajalla säännöllisesti saati sitten eri ihmisten ja koirien kanssa. Ihan on turha kuvitella, että voitaisiin edistyä ja suhde kehittyä, jos yhdessä ei tehdä muuta kuin lenkkiä.

No itseään voi kyllä ruoskia, mutta objektiivisesti katsottuna kyllä yksi opettavainen osasyy tämän päivän treenien heikolle menolle oli myös uusi ryhmä. Me ollaan tokoiltu lähes samassa ryhmässä nyt  melkein puoli vuotta ja koirat ja ihmiset eivät herätä enää Rokissa suuria tunteita. Koska maanantaina ei päästy treeneihin, oltiin nyt sitten korvaamassa jatkokurssin ryhmässä tänään. Paljon uusia hajuja ja tyyppejä. Ja yksi kappale ihanaa bortsunarttua. Pipsa meinasi olla Rokille aivan ylivoimainen. Pitkään aikaan Roki ei ole treeneissä haukkunut tylsyyttään, nyt vinkuminen oli jatkuvaa ja välillä myös huutoa Pipsan perään.

Olipahan hyvä havaita, millaista työskentely Rokin kanssa vieraassa seurassa voi olla. Ihan noin koettakin ajatellen. Kertoo myös siitä, mitä pitäisi tehdä ja treenata, jos me aiotaan kokeeseen.

En taida jaksaa kirjoittaa treenin harjoitteista muuta kuin että olivat kyllä kivoja ja vaihtelevia, mutta me ei kyllä saatu mitään aikaan. Kontakti oli kateissa. Pari hyvää maahanmenoa kuitenkin, niitä nyt on tehtykin.

5 kommenttia:

 1. Tulee parempia ja huonompia kertoja, sitä se on. Ens kerralla taas paremmin! :) Mennään treenaamaan yhdessä, kunhan tullaan lomailemaan viikon päästä!

  VastaaPoista
 2. Just tänään oli puhetta BBH:n kanssa, että voisi aloittaa säännöllisesti treenaamaan ainakin kerta viikkoon omalla porukalla. Sais ajatuksia ja häiriötä muilta ja ehkä siitä treenamisestakin tulisi taas mielekästä. :) Teitäkin ajateltiin mukaan, jos sua kiinnostaisi?

  VastaaPoista
 3. Voi Rokia, tais olla love at first sight kyllä eilen :) Pipsa tulee mielellään häiriöksi Rokin treeneihin, niin saavatpahan molemmat koirat tottua työskentelemään houkutusten keskellä!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Annen kanssa, tottis on sellainen laji että välillä tulee huonoja päiviä, välillä taas hyviä. Suunta ylöspäin ja pidätte hymyn huulilla, kyllä se siitä lähtee paranemaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti kannustuksesta :). Toki tiedän, että aina ei vaan suju, mutta ehkä ketuttaa eniten itseä se, ettei meinaa nyt löytyä itseltä oikeaa motivaatiota treenaamiseen. Ja se sitten näkyy kyllä koiran työskentelyssä ja omassa räpellyksessä.

  Treenikaverit auttaa kyllä asiaa, joten Tiina tuo kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Samoin Anne, johan tätä onkin jo useampaan otteeseen puhuttukin :). Myöskin Pipsan kanssa voisi jo vaikka tällä viikolla ottaa ainakin lenkkitreffit.

  VastaaPoista