lauantai 11. helmikuuta 2012

Suunnitelmia ja lenkkeilyä

Tänään tein päätöksen. Nyt katselen meille hetkohta tokokokeen tai pari, johon haetaan paikkaa. Muuten ei tämä treenimotivaatio ota kasvaakseen. Ja haluaisin tosissaan innostua jostain tekemisestä oikein kovasti! Jos olen onnistunut nyt muutamaan viikkoon opettamaan Rokille useamman varsin merkillisen tempun, niin onhan minun nyt selvittävä niistä tokoliikkeistäkin. Aion nyt tehdä selkeän treeniohjelman ja yrittää päästä ohjattujen treenien lisäksi ainakin kerran viikossa treenaamaan jonkun muunkin kanssa.

Näytelmäpuolelta on myös suunnitelmia tälle keväälle. Ilmoitin Rokin jo toukokuulle Tampesterin kv-näyttelyyn ja sitä ennen käymme Vaasassa myöskin kansainvälisessä huhtikuun puolivälin jälkeen. Vaasaan ehditään juuri ennen kuin Rokilla tulee kaksi vuotta täyteen. Alkukesästä oli myös pari näyttelyä vähän lähempänä, ainakin Jämsä ja Kangasniemi. Muistaakseni noista Jämsä ellei Kangasniemikin oli ryhmänäyttely.

Muita pläänejä kesän varalle olisi vepeharrastuksen aloittaminen. Meillä sattuu olemaan tokoryhmässä eräs vepeaktiivi ja häneltä kyselinkin jo kuvioista. Pitäisi nyt liittyä Keski-Suomen kennelkerhoon ja ilmoittautua yhteyshenkilölle.

Keväällä jatketaan tietysti myös jälkeä ja muutenkin valmistaudutaan pk-puolen eri osa-alueisiin. BH-koe nyt on edelleen sitten hamassa tulevaisuudessa sen mukaan, missä vaiheessa Roki pääsee eroon noista toisiin koiriin kohdistuvista klikeistä, jotka hihnassa ollessa ilmenevät. Olipa hienosti sanottu, täytyy täsmentää, että viime aikoina remmilenkkeily on ollut harvinaisen veemäistä ja Rokin agreilu on kaikista yrityksistä huolimatta melkein vain pahentunut.

Toivon, että voidaan jatkaa vastaavalla tavalla kuin viimekin vuonna agilityä ihan huvin vuoksi ja urheilun kannalta. Mitään erikoisia tavoitteita mulla ei sen suhteen ole, ellei nyt yllättäen sitten edistytä kovasti ja puolivahingossa ajauduta johonkin mölleihin. Mutta mitään paineita aksasta ei oteta eikä treenata suunnitelmallisesti ;).


Johan tuli suunnitelmia nyt purettua! Tässä viikonlopulle meillä kuitenkin on ohjelmassa vain lenkkeilyä, tänään käytiin Päijänteen jäällä ekaa kertaa tälle talvelle ja kierrettiin Haapasaari. Kovinkaan paljon kanssaliikkuja jäällä ei näkynyt, vaikka pakkanenkin on hellittänyt kymmeneen asteeseen. Vielä lienee vähän pelkoa jäiden kestävyydestä, eikä noille paikoillekaan ollut vielä koneella ajettu latuja. Kuljettiin varsin lähellä rantaa ja jonkinmoisia jälkiä pitkin. Rokilla oli kivaa, rallaili tuulessa ja juoksi narupallon perässä. Pari kuvaakin nappaistiin. Huomenna olisi tarkoitus käydä lenkkeilemässä Saviolla Birgitan lauman kanssa.

Naurava koira tuulen pöllyttämänä.


Odottaa vaikka ikuisesti kaikkein parasta lelua.
 Pakollinen lentävä koira

Hiukan söpökin se on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti