perjantai 13. huhtikuuta 2012

Rokilla on taas korvat

Nyt on koiraa puleerattu vimosen päälle näyttelyä varten. Eilen Saana käytti reilusti aikaa Rokin korvien esiinperkaamiseen ja kyllähän sieltä taas pienet lerpakkeet löytyivätkin. Mutta Rokin korvat ovat kyllä ihan erilaiset kuin muiden tapaamieni bortsujen, oikeasti tosi pienet ja ihan lerpat. Riitin korviin en tosin ole juurikaan perehtynyt, että olisiko siellä isän puolella samankaltaista ilmiötä. En tosiaan ole varma, olisiko mikään liimailu tai sitominen pentuna auttanut, koska Rokin korvat eivät ole rustottuneet juuri ollenkaan. Ne ovat ihan samaa maata kuin isännälläänkin, Villekin voi väännellä korvalehtensä ihan myttyyn. Saana saksi myös tassut siistimmiksi ja vähän mahanalustaakin ojennukseen.

Trimmailun jälkeen Roki pääsi vielä rallaamaan Sohvi-partacollien kanssa ja "jeesasin" Saanaa hänen silkkiterrierien kanssa, tarkoitus oli saada niistä muutamia postailukuvia. Ei paljon ollut kyllä minusta hyötyä, kolme vikkelää tirriäistä sen kun pomppivat ympärillä ja minä avuton nakki kädessä yritän saada niitä vuorollaan istumaan... En ihan kyennyt.

Leikitin samalla Rokia myös hihnan kanssa. En olisi ikinä uskonut tuossa puoltoista vuotta sitten, että voisin koskaan leikkiä hihnalla Rokin kanssa. Rokihan puri parit ekat hihnat poikki, kun se roikkui hampaillaan joka ikinen lenkki äristen hihnassaan ja oli NIIN raivostuttava. Tuskailin tätä silloin ja Rokin iskän omistaja laittoi viestiä, että hänhän tarkoituksellakin joskus antaa Riitin taluttaa itse itseään ja vetääkin välillä omistajaansa (Tiialle terkkuja). Olin silloin että hohhoijakkaa, ihan ei ole Rokin kohdalla kontrolloidusta itsensä taluttamisesta! :D Enpä olisi uskonut, että ihan samanlaista peliä voi Rokin kanssa nyt touhuta, leikkiä ja vetääkin hihnaa, antaa sen välillä kantaa hihnaa jne. Eikä ole mitään ongelmaa lopettaa pelaamista. Että on tässä edistystäkin tullut.

Roki oli kyllä ihan naatti illalla. Päivällä ehdittiin ennen trimmauskeikkaa käydä myös Saviolla kahden tunnin lenksulla. Ihanaa kun on vapaapäivä keskellä viikkoa! Tänään täytynee vielä pesaista koiran mahanalus iltalenkin päälle, jotta ihan ei olisi rapakoira huomenna. Startti Vaasaan lienee puolen kuuden hujakoilla aamulla...

2 kommenttia:

 1. Hienosti löytyi Rokin korvat! Tsemppiä kovasti näyttelyyn, ja jos ehdit ja muistat, pistä tulemaan viestiä! :) Pidän peukkuja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita kuvia Rokin uusista korvista! :) Onnea EH:sta! Meidänkin pitäisi aktivoitua näytelmien suhteen..

   Riitin korvat ovat tosiaan myös rustottuneet melko myöhään, ja siten ne on huomioitu vasta vähän vanhemmalla iällä näyttelyissä ihan ok korviksi, mutta minun käsittääkseni Riitillä on ihan normaalikokoiset korvat. Gunnel Holm jopa kehui Riitin korvia hyviksi. Kyllä ne minusta liian raskaat on.

   Poista