perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen vietossa Rukalla

Pääsiäisen lomapäivät tulivat taasen enemmän kuin tarpeeseen ja startattiin kera parin kaverin kohti Kuusamoa ja Rukaa eilen eli kiirastorstaina. Roki lähti reissuun mukaan, ajateltiin, että ei sille tule yksinoloa sen enempää kuin kotonakaan ja ehkäpä ehditään lenkkeillä hienoissakin maisemissa koiran kanssa. Lisäksi varaamamme mökki on aika rauhallisella paikalla ja pihapiirissä voi päästää Rokin turvallisesti ulos.

Eilen ajeltiin melkein yötä pitkin tänne, puolen yön jälkeen oltiin perillä. Tänään on nautiskeltu 15 kilometrin lenksu suksilla, mahtava auringonpaiste, nollakeli ja upeat ladut! Ei paremmin voisi olla, ihan luksusta. Siihen saunat ja hyvät ruuat päälle - kyllä nyt meinaa hermo kovasti yrittää levätä!

Rokin kanssa lenkkeiltiin aamulla tässä mökin ympäristössä pitkin moottorikelkkauria. Lunta täällä on enemmän kuin riittämiin ja vuoron perään humpsahdeltiin hankeen. Hiihtolenkin päälle päätettiin ottaa loppulämmöt hangessa lenkkeillen ja vajaa tunteroinen sitten kahlattiin hangessa. Valehtelematta pahimmillaan upposi naisväki puoleen reiteen asti lumeen. Mökkimme on mäen päällä, jonka alla on lampi. Tarvottiin sinne lammen jäälle, jossa luntakin oli himppasen vähemmän. Nautiskeltiin auringosta ja Roki nouti narupalloa. Yllättävän väsyneeksi sai koiran varsin lyhyellä leikittämisellä :). Tässä pari kuvaa tämän päivän talvi-ilottelusta.


Huomenna suunnataan Rukalle rinteeseen. Meinasin kyllä hiihtämässäkin käydä.


Eilen ennen reissuunlähtöä käytiin Rokin kanssa lenkkeilemässä Saviolla. Seurassa oli neljä muuta samanrotuista, Veki ja Nita tietysti, Sarakin pääsi matkaan ensimmäisille pitemmille lenkeille pentujen jälkeen, lisäksi mukana oli Piika. Ihan mukava jäälenkki pitkän ajomatkan alle. Piikakin oli Rokin kanssa juoksemisesta kiinnostuneempi nyt, kun kasvinkaveri Kilju ei ollut matkassa mukana ekan juoksun takia. Tässä pari Tiinan ottamaa otosta eiliseltä! Hyvä meininki oli.

Vasemmalta oikealle: Nita, Sara, Piika ja Roki.
  
Roki ja serkkutyttö Piika seuraavissa kuvissa:
  

2 kommenttia:

  1. Hei :) Millonkas se Roki ennättäis Pipsan kanssa leikkimään? Meille kävis esimerkiksi ens viikonloppuna!

    VastaaPoista
  2. No moi! Viikonloppu kuulostaa hyvältä, me ollaan näyttelyssä Vaasassa lauantaina, mutta käviskös sunnuntai? Laita vaikka sähköpostia, osoite on anne.wacklin (at) gmail.com .

    VastaaPoista