perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pientä edistystä seuraamisessa

Tänään jälleen tokoa Laukaassa. Treeni taisi olla kolmas ja teemana seuraaminen ja luoksetulo. Seuraamisessa on otettu edistysaskel! Hyvänen aika, olin varma, että me ollaan jo edetty siihen pisteeseen, että homma vaan ei todellakaan koskaan tule tämän enempää toimimaan. Ei varsinaisesti olla treenattu menneellä viikolla, mutta olen tehnyt Rokin kanssa melkein joka lenkillä jollain tavalla seuruuta, joko niin, että pelataan Rokin hihnalla tai sitten jos on lelu mukana, ollaan vaan tehty suoraan vauhdista seuruupätkää. Perusasentoja ei olla tehty ja sehän sitten näkyikin, Rokilla taas vaihteeksi perusasento kateissa tai ei vaan huvita mua totella.

Tein ekaa kertaa Rokin kanssa seuruuta nyt niin, että hetsaamisen jälkeen tunkasin patukan piiloon liivin taskuun ja OHO, kontakti pysyi silloinkin sen viisi askelta! Ja iloinen ilme. Vähän se paikka hakee itseään, mutta hyvin Roki sitä itsekin korjaa, jos hidastan tai sihahdan. Eikä tänään yhtään valumista tai laahaamista! Leikki ja lelu näköjään oikeasti toimii ja nakki tällä hetkellä ei ole tarpeeksi innostavaa. Koska palkatessa tulee retuutettua lelua, Rokilla jää vetoleikki päälle, eikä se halua millään irrotuskäskyllä antaa patukkaa takaisin. Tämä on lievästi ärsyttävää enkä tiedä, pitäisikö karjua todella tiukasti sitä irrotusta vai vaan peruutella ja antaa lelun olla "kuollut". Toisaalta koska nämä vaiheet venyvät aina, ei ainakaan tule tehtyä liikaa itse seuruuta ja palautus on tarpeeksi pitkä..

Luoksari oli vähän vetämätön. Tehtiin vuoroa odotellessa eteenistumista ja niitä viimeisiä askelia. Halusin tehdä luoksetulon kokeenomaisena, että näkisi millaisella mallilla se on. Roki lähti laukalla, mutta himmaili loppuun. Eteenistuminen suora, mutta ihan liian väljä ja perusasento jäi 90 astetta vajaaksi... Plääh... Pitäisi taas saada potkua tuohon juoksuun ihan loppuun saakka. Lelupalkkahan ei kovin hyvin toimi, koska Roki kyttää ja aloittaa kyttäämisen jo tosi aikaisessa vaiheessa. Täytyy tehdä vauhtiluoksetuloja ja harjoitella loppuosaa erikseen.

Yksi hyppykin loppuun, oli ihan nätti. Ei haukkunut ja piti paikan, kun menin viereen.


Käytiin tuossa vielä iltalenkillä urheilukentällä ja heiteltiin vähän palloa Rokille. Katsotaas nyt, tuliko taas vaihteeksi typerästi tyrittyä ja toimittua jälleen kerran ajattelemattomasti, koska Roki sitten ontui takapäätä käynnissä, kun kentältä lähdettiin. Ravi kohtuu ok, mutta käynnissä lantio painui huomattavasti. Voi pee, jos nyt jotain meni rikki :(. Hirmuiset lukkojarruthan se vetää pallon perään. Kävin varpaat ja kynnet läpi, ei merkittävästi aristanut mitään, kynnet ovat kiinni, verta ei vuoda eikä varpaissa ole halkeamia. On taas äärimmäisen harkittua toimintaa omistajalta riehuttaa koiraa noin, toivottavasti ei mitään pahempaa revähdystä ole tullut. Katsotaan aamulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti