tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tokotemppu

Tuossa saatiin Tiinalta vähän ideoita, miten tylsiä tokoliikkeitä saisi hauskemmiksi. Piikalla on samaa vikaa kuin Rokilla - temput tehdään mielettömällä innolla, mutta tokotempuissa ei ole samaa virettä. Toki syy ainakin meillä on varmasti enemmän narun toisen pään totisessa tokotekemisessä. Kun temppujen opettelu taas ei ole niin vakavaa, koirakin on ihan liekeissä.

Kun tokotreeneissä tuli taas havaittua, että Rokia ei huvita tulla perusasentoon, Tiina suositteli jonkin tempun teettämistä ensin, johon jatkeeksi sitten kutsu perusasentoon. Kieriminen olisi paras vireennostatus Rokille, mutta hivenen näkyvä temppu... Toinen ois sitten peruuttaminen, mutta mistä sohva avuksi treeneihin? :D Treenasin sitten Rokin kanssa ympäripyörähdystä, jonka se osaa, ja siitä sivulle. Samoin perusasennosta mun ympäri peruuttamista takaisin perusasentoon. Into ainakin olohuonetreenissä oli Rokilla huikea. Ja edelleen se on huippukoominen tehdessään temput parhaiten lelu suussa.

Tässä videossa Ville treenaa samaa Rokin kanssa. Sohva tuotti jo ennen videointia ylimääräistä häiriötä, syy näkyy myös tässä pätkässä :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti