perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kuviakuvia

Kameran piuhat löytyivät ja tässäpä kuvia viime viikkojen varrelta. Valitettavasti Rokin 13-viikkoispainoa ei saatu kirjoihin, vaaka hajosi muutossa. Korkeutta pennulla oli ennen reissuun lähtöä 37 senttiä, reissun jälkeen jalat näyttää hujahtaneen taas pituutta. Eka seisotuskuvan yritelmä tältä illalta (pahoittelut taustasta ja muista häiriötekijöistä..).

Pari viikkoa sitten käytiin palluttelemassa Amazeme-pentuetta Laukaassa. Tässä parit kuvat melkein neliviikkoisista söpyläisistä (ei pysty muistamaan kuka kukin on työnimiltä):

Tällä taskulla haiskahtaa nakki!

Purraan raivosasti kättä

Pientä vääntöä sisarusten kesken

Lenkki Nancyn, Kiian ja Superin kanssa tuotti tämän näköisen Rokin kartturin jalkotilaan

Mökkireissulla ehdittiin kierrellä Suolahden suunnalla Laulavan mörön polulla, nämä kuvat Laulumäen lenkiltä.

Komeat maisemat Keiteleen selälle Laulumäen päältä

Ikinä en mitään ole pureskellut

Kettuhiekan rantavesissä Keiteleellä

Hoidossa ollun viikon jäljiltä Roki jakeli anteliaasti pusuja ja veti unia pari tuntia. Sitten käytiin lenkkeilemässä Asmalammen ympäristössä vajaa tunteroinen. Vaikutti siltä, että Roki liikkuu hieman itsenäisemmin metsäpoluilla, hakeutuu etummaiseksi ja irtoaa pitemmälle. Lisäksi namit eivät kiinnostaneet. Naru kuitenkin edelleen paljon ja otettiinkin luoksetuloa leikkipalkalla. Muutoin Roki ei kyllä pidä meitä kovin kiinnostavina, paitsi jos juostaan karkuun ja vilautellaan vetonarua. Silloin pentu tulee iloisen raivokkaalla vauhdilla luokse. Tosi nätisti oli illalla muutenkin, puuhasteli omilla leluilla ja kopsahti yöunille.

2 kommenttia:

  1. Ei saa näyttää tällaisia kuvia. Hirveän kuumeen nostaa. On se niin söpö pallero, niin kuin nuo lajitoveritkin.

    VastaaPoista
  2. No älä! Noita pentuja pääsee varmasti vielä katsomaan, jos haluaa kuumetta lisää nostattaa. ;)

    VastaaPoista