keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kaikennäköistä puuhailuaVaihteeksi on taas puuhasteltu Rokin kanssa kaikennäköistä. Jälkiä on tällä viikolla tehty vähän edellistä vähemmän, ja siitä voipi olla ihan hyvät seuraukset! Maanantaina lähdettiin Annen ja Aino-bc:n kanssa Hiihtomaahan tarkoituksena tehdä hauvoille jäljet ja pikkuisen kävelyttää niitä. Reissuun meni lopulta reilut kaksi tuntia. Anne teki Ainolle jäljen lyhyeksi niitettyyn heinikkoon ja minä Rokille metsään. Rokin jälki oli 50-100 metriä pitkä (oikeesti ei mulla ole pituudesta hajuakaan, multa katoaa suuntavaiston lisäksi myös kaikennäköinen matkanarviointitaito metsässä). Roki jäljesti pitkästä aikaa nyt todella hyvin! Alussa höntysi vähän, mutta rauhottui ja oli tosi tarkka. Jäljellä oli kaksi 90 asteen kulmaa eri suuntiin ja kaksi kaarretta. Kulmat menivät erittäin hienosti. Jäljelle sattui myös polku, jonka Roki tällä kertaa myös otti hyvin.

Kiva huomata, että pieni treenimäärän kevennys toi näin hyviä tuloksia! Keppien treenaamisessa me sen sijaan ollaan nyt jäljessä. Roki ei bongaa keppejä jäljeltä ollenkaan ja mun mielestä syy on se, ettei se osaa yhdistää keppejä jälkeen. Koska muuten se nostaa omat kepit kaikennäköisen risukon joukosta hienosti ja on niistä kiinnostunut. Pitäisi varmaan tehdä sille lyhyitä keppijälkiä. Leikkipalkkakin saattaisi auttaa keppien huomioimiseen jäljellä.

Huomenna jäljestetään taas ohjatuissa treeneissä. Tänään jäi jäljen teko väliin ja eilen Roki treenasi vain keppejä Villen kanssa lenkillä. Katsotaan huomenna, miten sujuu!

Ai niin, maanantain treenit jatkuivat sitten Rokin ja Ainon riehuttamisella, Aino rypi oikein kunnon mutalääryissä ja päätettiin uittaa koirat Asmalammessa. Lopulta lenkkeiltiin koko lammen ympäri ja Roki ehti uimaan oikein urakalla kepin perässä. Jotenkin näytti että uintiin on tullut vauhtia lisää. Edellisestä kerrasta onkin nyt jo aikaa.


Tänään poikettiin Viihdekeskuksella "viimeistelytreenissä" Tervakosken kv-näyttelyä varten, joka siis on lauantaina. Mukana myös Aino ja Tuisku-bc. Noora testaili Ainoa ensin ja itse vähäsen tokoilin Rokin kanssa. Ei olla tehty pitkään aikaan yhtään mitään sillä sektorilla ja voi kun olikin poju innoissaan! Palauteltiin ruutua mieleen, ja hienosti sujui! Ihan liekeissä koko koira, tehtiin juuri noita vauhdikkaita juttuja, lähinnä noutoa ja ruutua. Vähän hyppyytin myös estettä, kentällä oli pk-este.

Noora juoksutti sitten Rokia ja Anne kopeloi seisottaessa. Vähän oli koira levoton, taisi olla melko nälkäisenä nakin perään. Eiköhän se kuitenkin kehässä taas suju! Treenin lopuksi pikkuisen vielä päästettiin Aino ja Roki rallattelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti