lauantai 27. elokuuta 2011

Näyttelemässä

Tänään pyörähdettiin Tervakoskella kv-näyttelyssä. Kotiin tuotiin Erittäin Hyvä koira. Eli serttejä ei tällä kertaa ropissut, mutta taso oli mielestäni kyllä tosi kova tänään. Koiria oli ilmoitettu kehään 29 bortsua. Roki kisasi nyt ensimmäistä kertaa nuorten luokassa. Kehässä se käyttäytyi jälleen hienosti, Noorakin alkaa olla aika kokenut jo esittämään Rokista kaikki parhaat puolet! Ainut vaan että häntä oli liikkeessä oikein kunnon vappuhuiska. Ja tällä kertaa se häiritsi myös tuomaria.

Saatiin mielestäni oikein Rokin näköinen arvostelu, joka on kyllä linjassa sen kanssa, mitä itsekin ajattelen Rokista. Oikein hieno päivä oli kaikinpuolin, tällä kertaa myös sään puolesta. Roki käyttäytyi myös tosi hienosti ylipäätään näyttelypaikalla ja rauhoittui aiempaa paremmin häkkiinsä.

Arvostelu:
NUO-EH "16 months. Of correct size & good proportions. He needs to develope the chest & needs a bit more upper arm. His head is a little narrow at the moment. Good expression. Has a good stride (astelu, harppaus). His tail set & carriage could be better." Frank Kane, Iso-Britannia.


Mukana reissussa oli myös pari muuta bortsua samassa seurueessa. Annen Aino (Pikkupaimenen U Make Me Crazy), niukin naukin 9 kk vanha tyttönen, oli tänään kolmannessa junnunäyttelyssään ERI1 SA. PN-kehässä ei tullut sijoitusta, mutta Aino sai todella hienon arvostelun tuomarilta, erittäin hienoa tulevaisuutta Ainolle povattiin! Lisäksi matkassa oli Pikkupaimenen Front Page News eli Tuisku-mummo. Tuisku putsasi vankalla kokemuksella pöydän haalien kaikki mahdolliset ROP-tittelit. Sinne edelleen meidän lähtiessä jäivät Anne sekä koirat odottelemaan ryhmäkehiä Tuiskun kanssa. Onnea, hieno veteraani Tuisku kyllä on!

1 kommentti: